מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידה-שאלה חשובהליאת14/02/2012
אם בעלי לא יהיה איתי בחדר לידה,האם כדאי לעבור את הקורס איתו בכל זאת?
אני צריכה תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הכנה ללידה-שאלה חשובה - תגובה
שפרה מאור21/02/2012שלום ליאת
לדעתי גם אם בעלך לא יהיה בלידה כדאי שיהיה איתך בקורס, בקבוצה שומעים אחרים ומקבלים תשובות, זה יתן לו קצת מבט על מה ואיך עומד לקרותבלידה וגם אחריה.
אתם שותפים ביצירת הילד שותפים בגידולו גם בהבאתו כדאי שתהיה שותפות גם אם חלקית
בהצלחה לכם
שפרה מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלך חשוב לדעתי
אתי קר18/07/2012היי
לדעתי חשוב שיגיע, הוא חלק מההריון, הוא חלק ממה שקורה והוא יכול ללמוד שם איך לתמוך בך
אני יכולה לומר לך שבעלי הרגיש קצת מנותק מההריון וזה מאוד הפריע לי. הוא הרגיש שזו לא חובה מבחינתו להגיע לקורס הכנה ללידה ולא מחויב לעזור לי בעיסוי פרינאום ועוד... וזה גרם לי לתחושת בדידות וזה היה מאוד קשה. הריון זה של שני בני הזוג. גם אם הוא לא נושא את הילד, הוא עדין צריך להיות מעורב ובטח ובטח לעזור ולתמוך בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב שישתתף מי שיהיה איתך בלידה
ענת רז דארמה19/07/2012הי ליאת, על השאלה אם בעלך צריך להיות איתך בלידה אני לא אענה, כי זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שאני לא מכירה ויודעת, ובעיני לא בכל מחיר בן הזוג צריך להיות בלידה.
אבל, בעיני חשוב שיהיה איתך בלידה מישהו שמכיר אותך, שאת סומכת עליו ושלמד דבר או שניים על לידה- גם מבחינת מה שקורה בגוף, גם מה שקורה בבית החולים, וגם דרכים לעזור לך בהתמודדות עם הצירים. לכן בעיני אם אתם מחליטים שהוא לא יהיה בלידה איתך, צריך להחליט מי כן יהיה שם איתך- אמא, אחות, חברה או אולי דולה. אם מי שילווה אותך אינו אשת מקצוע (כמו דולה או מיילדת פרטית), אז חשוב מאד בעיני שהיא/הוא ילמדו יחד איתך בקורס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)