מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה ללידה באופן רגשיליאור01/04/2012
האם במהלך הקורס מושם דגש גם על חוויות הלידה ואחריה מבחינה רגשית?
אני בהריון ראשון, ומחברות הבנתי שיותר עובדים בקורסים האלה על דברים פיזיים כמו נשימות. ואם נוגעים במשהו רגשי אז רק בקטע שבין גבר ואישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה ללידה באופן רגשי - תגובה
שפרה מאור20/09/2012שלום ליאור
בקורס הכנה ללידה כפי שאני מכירה ומעבירה יש מקום רב לנושא הרגשי ,עיבוד הרגשות סביב ההריון שיח עם חברי הקבוצה אורור רגשות וחרדות. וכמובן יש מקום לבני הזוג לכל אחד מהם לומר לחלוק את אשר על ליבו. עובדים גם על הנושאים הפיזיים לתפישתי ואמונתי המיקצועית גוף נפש אחד הם ולא ניתן להפריד, חשוב להתייחס לשניהם
בהצלחה ושנה טובה
שפרה מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאד תלוי בקורס שבחרת
ענת רז20/09/2012יש קורסים ששמים יותר דגש על הצד הרגשי ויש כאלה שפחות, יש נשים שבכלל לא יתאים להן לדבר על זה ויש כאלה שירצו להרחיב, וטוב שיש מהכל.
אני מציעה לך לשאול את מדריכת ההכנה ללידה בקורס אותו את שוקלת לקחת במה היא מתמקדת והאם היא מתייחסת לצד הרגשי, ולשמוע את התשובה שלה ספציפית, כי אין פה תשובה אחת לכולם.
ענת רז מדריכת הכנה ללידה ויוגה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה ללידה באופן רגשי - תגובה
בטי גורן24/09/2012בקורס ההכנה ללידה הקונבנציונאלי, פחות שמים דגש על החוויה הרגשית. ועם זאת, יש המון קורסים בשוק שכן פונים לחוויה הרגשית של האמא.
למשל, קורס הכנה ללידה בגישת "ללדת מבפנים" (Birthing from Within).
מעבר לקורס ספציפי כזה או אחר, ישנן מלוות בגישת BOT אשר עושות הכנה רגשית ללידה, לעיתים באמצעות מפגשים אישיים.
מאחר ואני מלווה אמהות בשלוש שנים פלוס האחרונות במסגרת קבוצות אמהות לאחר לידה, ישנו מפגש שלם בקורס שאני מעבירה שעוסק בחוויה האימהית שלאחר הלידה.
אשמח להמליץ לך על מדריכות באזורך ששמות דגש על החוויה הרגשית של האמהות והאבות שמולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)