באמת צריך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באמת צריך
    רוית
    20/05/2012

יש אנשים שאומרים שכשאישה בזמן לידה, היא שוכחת כל מה שהיא למדה בקורס, וזה לא ממש עוזר.. וגם האחיות אומרות לה לנשום כמו שמלמדים בקורס.
    אז איזה עוד יתרונות יש לקורס הכנה ללידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באמת צריך

הוספת תגובה

• באמת צריך - תגובה

שפרה מאור
    21/05/2012

שלום רוית
    זה שכיח שבמצבי לחץ לא זוכרים את כל מה שנלמד. זו סיבה למה כל כך חשוב שבן הזוג ישתתף גם הוא בקורס .בקורס הכנה ללידה לומדים רחב יותר מאשר נשימות ותנוחות יש שיח סביב החוויה נוגעים בחששות מדברים על רגשות סביב הלידה וגם על אחרי הלידה וכן לומדים גם טכניקות להקלה בלידה חשוב להתאמן הרבה לפניהלידה וכך הגוף הוא שזוכר בזמן אמת יותר מהראש וכשבן הזוג משתתף הוא גם מזכיר ליולדת כמובן זו החלטה שלכם אנחנו חושבים שקורס עוזר וכדאי למצוא את זה שמדבר אליכם ומתאים לכם
    בהצלחה ולידה טובה
    שפרה מאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה של מישהי שסיימה קורס לא מזמן

נטלי
    28/05/2012

אנחנו זוג צעיר שנכנס להריון לא מתוכנן ואחרי אחת ההחלטות היותר קשות שנאלצנו לקבל החלטנו להשאיר את הילדה ולשנות את החיים שלנו מקצה לקצה.
    בתור זוג שבא לגמרי לא מוכן והקשיב במשך החודשים הראשונים לדעות ואמונות תפלות של כל אחד במשפחה, החלטנו שכדאי לנו לנסות קורס הכנה ללידה.
    הגענו לשם עם הדעה שלידה זה הדבר הכי מפחיד וכואב בעולם, בראש היו צרחות מסרטים וסיפורי זוועה מבני משפחה, ויצאנו משם עם הרגשה של מוכנות והתרגשות, הרבה רגשות חיוביים שלא היו שם קודם.
    למדנו על תהליך הלידה, למדנו שזה לא כמו סרטי האימה שמציגים לנו, הכרנו עוד זוגות בהריון, למדנו נשימות ושיטות להקל על הלידה, למדנו מתי יש צורך לפנות בדחיפות לרופא ועל סוגי הלידות, למדנו מה ההבדל בין הלידות ומה היתרונות והחסרונות של משככי הכאבים.
    בכל מקרה, אני יכולה להגיד לך בוודאות, שבין עם אני אזכור את כל מה שלמדתי בקורס ובין עם לא, בן זוגי בהחלט יזכור להזכיר לי, אנחנו בהחלט עובדים על התרגילים השונים ומכוונים שבלידה הם יבואו על אוטומט, למדנו עוד כל מיני דברים מעניינים וחשובים כמו למשל שלחץ מפסיק את הצירים והליכה עוזרת לתהליך הלידה, והכי חשוב שלמדתי להסתכל על הלידה אחרת ועכשיו אני מרגישה שאני מוכנה ואפילו מחכה שיבוא כבר! אני חושבת שחשוב שכל אחת תעבור את הקורס הזה לפני הלידה הראשונה, ומקווה שכל אחת תיתקל בדולה מבינה ומעניינת שתעביר לה את הקורס כמו שקרה לנו.
    שיהיה לך הרבה בהצלחה, מצטערת עם כתבתי הרבה אבל באמת שהיה לי חשוב להעביר לך כמה הבנתי שזה חשוב :)
    נ.ב- קרובת משפחה שלי ילדה לפני כחצי שנה, ועכשיו כשאני מסתכלת על כל התהליך שעברה, אני רואה ומבינה אלף ואחד דברים שהיא לא ידעה, שיכלו לשפר את הלידה ולהפוך אותה לחוויה יותר מעניינת וקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה של מישהי שסיימה קורס לא מזמן - תגובה

שפרה מאור
    29/05/2012

תודה נטלי על האישור על חשיבות הקורס להכנה ללידה והורות
    מרגשים מאוד הדברים שכתבת, עשיתם שינוי משמעותי ומאוד חשוב בחשיבה שלכם. הפכתם לאקטיבים ופעילים לקחת אחריות ועל כך כל הכבוד לכם.
    מאחלת לכם לידה טובה, וגידול מוצלח של ילדכם זה, ואלה שיבואו
    שפרה מאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה

אתי קר
    18/07/2012

הי
    ילדתי לפני שנה וחצי והיתי מאוד סקפטית לגבי קורס הכנה ללידה. מצד שני פחדתי שאני מפספסת משהו ובסוף הלכתי.
    אני יכולה לומר לך שזה מאוד עזר לי. הבנה מה השלב הבא, איך לנשום, איך בעלי יכל לעזור לי, אפילו הידיעה מתי לצאת מהבית לבי"ח ומה לעשות כשכואב.
    אני רוצה לומר לך שממש ממש ממש לא עזרו לי בבית החולים. הצות היה עסוק עד מעל לראש ולא התפנו אפילו להציץ עלי. כשנכנסתי לחדר הלידה בכלל זה החמיר- היתי לבד עד שהראש כבר כמעט הציץ... נאלצתי להתמודד לבד...
    אפשר גם קורס פרטני לך ולבעלך.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמדריכת הכנה ללידה- דעתי

ענת רז דארמה
    19/07/2012

הי רווית, אני כל הזמן שומעת סיפורי לידה, מזוגות שעברו אצלי קורסים, מזוגות שעברו קורסים ממסדיים בקופת חולים ובבית חולים, וגם מזוגות שלא עברו קורס בכלל. אז נכון שיש עוד פרמטרים, ואף אחד לא יכול להבטיח לך את הלידה המושלמת, אבל אני בהחלט רואה שיש חשיבות מאד גדולה ללמידה בקורס, ובמיוחד בקורסים שלי וקורסים איכותיים ופרטיים אחרים.
    להגיע ללידה עם ידע אמיתי ואובייקטיבי על תהליך הלידה, על התערבויות, על הזכויות שלך והחובות של הצוות הרפואי, על סיכונים, יתרונות וחסרונות בכל החלטה רפואית, בעיני זה נותן המון כח, וגם נותן המון אפשרות בחירה ומוריד הרבה מהחרדות שנובעות מהפחד מהבלתי נודע. גם להכנה להנקה שהיא חלק מההכנה ללידה חשיבות עצומה בימים והשבועות הראשונים.

ענת רז, דארמה יוגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה