מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידת תאומיםviki10/06/2012
שלום!
אני בשבוע 32, בהריון עם תאומים מונו - תאומים זהים.
עובר תחתון - ראש
עובר עיליון - עכוז.
הבנתי שבחודש שמיני, סיכויי התאפכות לעוברים מאוד נמוכים.
במידה והעוברים נשארים באמת במצב כמו היום - האם יש לי אפשרות ללידה טבעית (הכוונה לא קיסרי) מפני שהעובר התחתון במצב ראש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידת תאומים - תגובה
שפרה מאור20/06/2012שלום ויקי
קשה להעריך מראש , סביר שלא יקחו סיכון, שיהיה בהצלחה
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ויקי, זה ממש לא מובן מאליו
ענת רז דארמה19/07/2012יש אפשרות ללידת תאומים וגינלית כאשר הראשון במצג ראש והשני במצג אחר, לפעמים עושים היפוך לשני תוך כדי לידה. כמובן שזה תלוי בעוד הרבה גורמים.
בעיני אם חשוב לך ללדת טבעי ולא בקיסרי, זה הזמן לברר איזה בית חולים באיזור מגוריך פתוח יותר ללידות פחות סטנדרטיות, ולהתייעץ שם מה אפשרי ואיך לאפשר זאת. בד"כ בתי החולים שמשרתים יותר אוכלוסיה דתית פתוחים יותר לאפשרות להמנע מניתוח קיסרי, בשל החשיבות של המנעות זו אצל נשים שמתכננות לידות מרובות.
שיהיה בהצלחה- אשמח לעזור לשאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתל השומר הסכימו אבל...
ויקי19/07/2012שלום ענת!
בתל השומר הסכימו לקבל אותי ליילוד ולא לקיסרי,
אבל המועד המקסימלי שהם מאפשרים למשוך זה 37 שבועות,
ולכן נקבע לי תור בשבוע 37.1 לזירוז.
צוור רחם שלי ארוך ונעול ואני לא מרגישה שהגיע זמן ללדת אך הרופאים
מתעקשים ליילד תאומים מהסוג MC-BA
לא מאוחר יותר מ37 שבועות.
האם יש דעות אחרות של מומחים שאומרים שגם עם תאומים מהסוג הזה אפשר לחכות ללידה טבעית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתל השומר הסכימו אבל... - תגובה
שפרה מאור22/07/2012שלום ויקי
לעיתים לשים פוקוס על החשוב ביותר, ולדעתי החשוב ביותר זה לודא שיוולדו בריאים וללא חשש לפגיעה. אני באמת מבינה את הצורך שיהיה טבעי אבל לא בכל מחיר
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)