ממתי צריך דולה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתי צריך דולה?
    שרון
    13/05/2007

היי,
    רציתי לדעת מאיזה שלב בהיריון נעזרים בדולה, ומה בעצם היא עושה לפני הלידה, האם היא עוזרת להכין ללידה או שהתפקיד מתמצה בזמן הלידה עצמה?
    תודה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממתי צריך דולה?

הוספת תגובה

• כל אחד והזמן שלו

יעל דגן
    14/05/2007

כל יולדת פונה לדולה בזמן המתאים לה, כאשר רוב הנשים מחפשות דולה במקביל לקורס ההכנה סביב שבוע 30 ויש את המחכות לדקה התשעים ופונות שניה לפניה שהן נכנסות לחדר לידה.
    מהרגע שנסגר עם יולדת שאני מלווה אותה אני נותנת לה תמיכה טלפונית בכל נושא שקשור להריון שהיא מעונינת להתייעץ לגביו. אני נפגשת עם בני הזוג לפגישת הכנה בה אני שומעת יותר על איך הם רואים את הלידה, מהם הפחדים והחששות, דרך ההתמודדות עם כאב וכו'. במקביל אנחנו עוברים על הדרכים בהן ניתן להקל על הכאב בלידה ואני נותנת להם כלים לתרגול כגון נשימות, תנוחות, כדור פיזיו, דמיון מודרך וכו'. פגישה זו לא מהווה תחליף לקורס הכנה, אלא עוזרת לנו להכיר טוב יותר ולהגיע ללידה כצוות שמודע לכל האופציות שעומדות לרשותנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה