מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תענו בדחיפותשלהבת15/10/2012
שלום\
אשמח אם תענו לי בדחיפות:
1. היום הייתי אצל רופאת נשים והיא עשתה לי בדיקה ואגינלית - אני בשבוע 38 - כשהגעתי הביתה ראיתי כתם דם קל בתחתונים וכשאני מנגבת עם ניייר טואלט אז יש טיפות חלשות של דם.
האם צריך לרוץ לבית חולים? האם זה בגלל הבדייקה או שזה סימן ללידה? והכי חשוב - האם זה מסוכן לעובר?
יש לציין שעשיתי היום גם מוניטור ואין צירים או פעילות רחמית והלחץ דם תקין.
מה עלי לעשות? בבקשה תענו לי אני בלחלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו בדחיפות - תגובה
בטי גורן15/10/2012על כל דימום, יש לגשת למיון.
סביר להניח שזה קשור לבדיקה הוגינאלית.
אין צורך להיות מאוד בלחץ אבל יש לגשת ולהיבדק.
בהצלחה ועדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הדימום עבר,
שלהבת16/10/2012אם הדימום עבר אני עדיין צריכה ללכת למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הדימום עבר, - תגובה
שפרה מאור23/10/2012אם הדימום חלף ואת מרגישה תנועות עובר ואין סימנים מבשרי לידה נוספים אז אינך צריכה לפנות למיון
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תענו בדחיפות - תגובה
שפרה מאור16/10/2012שלום שלהבת
הנרתיק רגיש וגדוש לקראת סוף ההריון כן בהחלט יתכן שהדמום בעקבות הבדיקה. יש לוודא שאינו נמשך, שאין כאבי בטן חריפים או כאבי גב, שמרגישים תנועות עובר, שאת אינך מרגישה משהו חריג מעבר לדימום, אם כל אלה מרגיעים אותך מצוין אם לא פני למיון יולדות דווחי להם שיבצעו אולטראס אונד ומוניטור לוודא שאין צירים והעובר בטוב לא מומלץ שבצעו בדיקה וגינאלית חוזרת אלא רק יעקבו אחרי התקדמות הסימנים אם יש.
את יכולה ליצור קשר ישירות נשמח לשמוע שהכל בסדר
שפרה מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)