שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סימה
    02/03/2008

אני מתגוררת באזור בנימינה ומתעניינת בקורס הכנה ללידה. הייתי רוצה קורס מקיף שנותן זוויות ראייה שונות מבלי להיות פנאטי לכיוון מסויים (לדוגמא- "אם נותנים לתינוק מוצץ פעם אחת הוא לא ייהיה מוכן לינוק אח"כ..."). בדיאדה פרדס חנה לא נפתח קורס שמתאים לתאריך הלידה שלי. האם יש לכן המלצה על קורס פרטי/ לא פרטי באזור בנימינה/זכרון או באזור חיפה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סימה

גלית מוריה שלגי
    03/03/2008

היי סימה. האם את מעוניינת בקורס פרטי או קבוצתי?
    כנסי לאתר שלי, אם את מתחברת, אני אשמח להכין אותך ללידה...
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה, מורה למוסיקה ועיסוי תינוקות, בוגרת לימודי פסיכולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדריכת הכנה ללידה- המלצה

יפעת
    03/03/2008

אני ממליצה לך בחום! על גלית מוריה שלגי- מנהלת הפורום. את יכולה לקרוא מהתשובות שלה שהיא מקסימה ומדהימה. כדאי לך לדבר איתה ותראי איך את מתחברת אליה. היא עושה קורסים פרטיים וגם קבוצתיים והגישה שלה היא טבעית יותר עם ידע רחב ומדהים! גם מבחינה קונוונציונאלית. כל החבר'ה שלי עשינו אצלה לפי התור- מומלצת. תודה לך גלית מוריה, והנה, ברגע אמת- הפרגון מגיע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה