איך זה עובד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך זה עובד?
    בהריון
    17/05/2007

אני מאוד מפחדת מהלידה ושוקלת להיעזר בדולה. תוכלו לספר לי איך זה עובד, ז"א, זמן הלידה זה לא הדבר הכי צפוי בעולם, אם אני אלד שבוע אחרי או לפני או באמצע הלילה? הרי דולה זה לא כמו בית חולים שתמיד יש שם אנשים, איך אפשר לקבוע שהיא באמת תהיה שם בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך זה עובד?

הוספת תגובה

• זה עובד טוב

גרגי ביבליוביץ'
    17/05/2007

קודם כל, אני רוצה שתדעי שלא משנה איזה דולה תקחי אתך ללידה, היא/הוא יהיו זמינים לך מתי שתצטרכי. גם באמצע הלילה, גם שבוע לפני וגם שבוע אחרי... את הקשר עם הדולה מתחילים בד"כ בסוף ההריון, מהשבועה- 30 בערך. משם, את אמורה להיות בקשר עם הדולה באופן רציף ובמיוחד כאשר מתחילה הלידה.

אם זו הלידה הראשונה שלך, אז כדאי שתדעי שאת לא צריכה את הדולה נוכחת כבר בציר הראשון. ללידה יש קצב התפתחות משלה וזה בד"כ לא קורה צ'יק-צ'ק. הממוצע הוא של 20 שעות מהציר הראשון ועד הלידה. בקורס ההכנה ללידה תוכלי ללמוד שאת השלב הראשון של הלידה, השלב הלטנטי, כדאי יותר שתעשי בבית, יחד עם בן זוגך. את הדולה תצטרכי יותר כשהלידה תהפוך להיות פעילה וכאב הצירים יגבר.

אם בכל זאת את פוחדת, ניתן לקבוע עם הדולה שהיא תגיע אלייך הביתה בצירים הראשונים ומשם תצאו יחד לבית החולים. מה שטוב בדולה שזה שירות אישי ופרטי. את יכולה להגיע לכל הסכם שטוב לך עם הדולה. ברגע האמת, אני יודע שכל דולה תהיה שם בשבילך.

גרגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה