הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה ללידה
    נועה
    04/04/2013

שלום

הלידה הראשונה שלי לפני כשנתיים וחצי הייתה מבחינה רפואית תקינה, אך אני מאוד סבלתי במיוחד בסוף, השלב של הדחיפות היה מאוד ארוך 3 שעות, האפידורל כבר לא השפיע, פחדתי לדחוף בגלל הכאב ופחדתי להקרע, בסוף התינוק יצא אחרי שקצת גזרו אותי אבל אני הרגשתי שכולי כואבת מאוד מאוד, כל היום אחרי הלידה בכיתי מכאבים, הרגשתי שמשאית דרסה אותי, כל שריר בגוף כאב. אחרי שבועיים של כאבים מהתפרים הייתה לי דלקת או פטריה (אני לא זוכרת) במקום מה שהחריף את הכאבים. ההנקה הייתה לי כאב אחד גדול גם בפטמות וגם זה גרם לי לכאבי בטן חזקים (שוב הרגשה של צירים). כמובן שמתווסף לזה חוסר שינה בלילה, בכי של תינוק ובקיצור סיוט אחד גדול!!!
    אבל כנראה שכוחות הטבע חזקים מאיתנו ועכשיו אני שוב בהריון, חודש שישי. אני מאוד חרדה ממה שיקרה מתוך הבנה שתכלס אין לי שליטה על כלום....
    בהריון הראשון עשיתי קורס הכנה ללידה אבל יצאתי משם עם הבנה תיאורטית ואפס הבנה תכלס מה לעשות בלידה. ניסיתי לחזור על הנשימות שלימדו אותי בקורס אבל המיילדת אמרה לי רק תדחפי בכל הכוח, עזבי מה שלימדו אותך. אז פשוט דחפתי בכל הכוח. וכך היה 3 שעות.
    מה אפשר לעשות עכשיו כדי להגיע יותר מוכנה גם מבחינת הדחיפות וגם מבחינה נפשית??? אני בסטרס....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה ללידה

הוספת תגובה

• הכנה רגשית ללידה

בטי גורן
    14/04/2013

הי נועה,

הקושי שבחוויה שעברת עובר אלי מאוד.

אני ממליצה מאוד על הכנה רגשית ללידה שלוקחת בחשבון גם את החוויה שעברת יחד עם הלידה הקרובה וכיצד כדאי להתכונן אליה (לא באופן תיאורטי אלא באופן של ההיכרות העצמית שלך עם מה שיכול לעזור ולהקל עליך במהלך הלידה שלך).

אני באופן אישי עוסקת יום יום בהכנות שכאלה ונמצאת בתל אביב. יש לי קולגות רבות ברחבי הארץ שמלוות גם בגישה שבה אני עובדת (תרפיה מוכוונת לידה - B.O.T) ואשמח להפנות למישהי באיזורך.

מאיפה את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע המלצה על מישהי בדרום,

שירי
    14/08/2014

אני מנתיבות אמורה ללדת בימים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע המלצה על מישהי בדרום, - תגובה

בטי גורן
    24/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה