מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי תינוקותיפעת17/03/2008
גלית. ילדתי בשעה טובה. התינוקת שלי בוכה הרבה, ולא ידעתי כל כך מה לעשות עד שקראתי את הכתבה המאלפת שלך על בכי של תינוקות. חובה לכל אימא. אני מנסה ליישם את מה שאמרת שם. הכל כל כך נכון! עוד קצת קשה לי, אבל אני עובדת על עצמי. תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי תינוקות
הילה שקד18/03/2008מוריה , איזה יופי לקרוא על המאמר שכתבת בנושא בכי תינוקות
אני אשמח שתפרסמי אותו או שתשלחי לי במייל .
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שולחת לך במייל.
גלית מוריה שלגי19/03/2008היי הילה. תודה. אשלח לך במייל. תהני ותעבירי הלאה...זה טוב לדבר על זה לזוגות של הקורס- במפגש שלאחר הלידה.
להשתמע
גלית מוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הפרגון וקישור לכתבה
גלית מוריה שלגי19/03/2008היי נופרי. תודה רבה על הפרגון. זה אכן נושא חשוב ובעבודה שלי עכשיו אני מתעמקת יותר באחרי הלידה ובתינוקות בכלל .
אני מוסיפה קישור לכתבה- לכל מי שמבקר בפורום.
מקווה שתפיקו תועלת.
גלית מוריה שלגי
מדריכת הכנה ללידה
מורה ומדריכה למוסיקה ועיסוי תינוקות
הורות ראשונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)