מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי גלית ועינת- כמה שאלותנועה28/03/2008
אני מתחילה ללמוד פיזיותרפיה באוקטובר באוניברסיטת תל אביב ורציתי לדעת אם בסיום התואר אפשר להמשיך למדריכה להכנה ללידה? ואיפה אפשר לעבוד בזה?
תודה רבה!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נעה - כמה תשובות
עינת אהרן28/03/2008שיהיה בהצלחה בלימודים, הפיזוטרפיה נשמע לי תחום מרתק ומשיק בהמון אספקטים שלו להכנה ללידה כמו רצפת אגן וכאלה.
מדריכת הכנה ללידה את יכולה ללמוד במגוון בתי ספר שמלמדים זאת. הכנסי לאחד ממנועי החיפוש רשמי לימודים להכנה ללידה והרי לך....
אני ממליצה ליצור קשר עם מדריכות הכנה ללידה שנמצאות בשטח ולברר איפה הן למדו ואיך הם מתרשמות ממקום הלימודים שלהן על מנת שתוכלי לקבל מושג ראשוני ולבחור לך את הטוב ביותר.
אין לי ספק שעם רקע כמו שלך בפיזוטרפיה, כל מרכז ללימודי הכנה ללידה ישמח לקבלך לשורותיו, עד כמה שאני יודעת לא בעיה להתקבל ללימודים אלו.
באשר לעבודה - אפשר כמובן לעבוד במסגרת מקומות ממוסדים כמו קופות חולים, בתי חולים ומרכזים אחרים. רוב המדריכות עובדות באופן עצמאי לגמרי.
שיהיה בהצלחה, נשמח לראותך מצטרפת לשורותינו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נעה- גלית מוריה שלגי
גלית מוריה שלגי28/03/2008מאחלת לך הצלחה. מצטרפת למה שעינת אמרה
גלית מוריה שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועה28/03/2008תודה רבה!
תאמת שזה יקח כמה שנים, אני רק בת 21 ותואר בפיזיותרפיה הוא 4 שנים...
נשמע ממש מעניין ומספק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)