מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיפית04/04/2008
היי גלית. נורא נהינת לקרוא את התשובות שלך. מאוד עוזר. אני כבר אוטוטו בשבוע 40. מתה מפחד. איך יודעים שזה מתחיל? מתי ללכת לבית חולים ואיך אני אדע אם אלו צירים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהלידה - גלית מוריה שלגי
גלית מוריה שלגי06/04/2008היי יפית. מבינה את ההתרגשות שלך. את שואלת כמה דברים שהם מאוד חשובים, ואני אנסה לענות בהרחבה כמה שאוכל על הכל:
לגבי הפחד- תחשבי שאת אוטוטו עומדת לפגוש את פאר היצירה שלך!
אל תתעסקי יותר מדי בפחד. זה רק יעכב לך את הלידה. תחשבי מחשבות חיוביות, תזיני את התת מודע שלך בדברים חיוביים כמו למשל- תאמרי לעצמך כל יום שתהיה לי לידה קלה ובריאה... הגוף שלי יודע ללדת... גם אם זה נראה מלאכותי- מנסיון- זה עובד. אפשר גם לכתוב משפט : הלידה שלי תהיה קלה וטובה. כל משפט כזה יש לכתוב חמש פעמים ביד ימין ו- 5 פעמים ביד שמאל. הדבר משדר את המסר לשתי האונות, ומאפשר הגעת המסר לתת המודע (שהוא זה שבתוכו מצויים בסיסי החרדות שלנו).
אפשר לרשום על דף כיצד היינו רוצות שהדברים ייראו, לשים מוזיקה שאנחנו אוהבות, להיכנס להרפיה ולדמיין כיצד מה שרשמנו בדף קורם עור וגידים וקורה.
לגבי השאלה איך יודעים שזה מתחיל ומתי ללכת לבית חולים- תיכנסי לאתר שלי יש שם מאמר שלם על שאלות אלו.
שולחת לך קישור.
ושיהיה בהצלחה...
גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה והורות ראשונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)