חשיבות הדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות הדולה
    הילה
    07/04/2008

שלום, אני בתחילת ההריון, אך התחלתי לחשוב על קבלת תמיכה מדולה במהלך הלידה, האם אתן בעד? האם מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות הדולה

הוספת תגובה

• חשיבות הדולה להילה

עינת אהרן
    07/04/2008

הילה בשעה טובה על ההריון, מקווה שהוא עובר עליך בטוב.
    באשר לשאלתך בנושא דולה. אני מודה שבאופן אישי לא נעזרתי בדולה בלידות שלי, אולי כי היה פחות מקובל מהיום, אבל ממה שאני שומעת סביבי נוכחות של דולה תורמת, עוזרת, מקלה בקיצור שומעת הרבה דברים טובים.
    מציעה לך לבדוק עם עצמך קודם מי האנשים שהיית רוצה שיהיו איתך ברגעים הכי אינטימים שלך (בן-זוג, אמא, חברה) או שאף אחד? האם את מרגישה שיהיה לך נכון להכניס אדם נוסף לחדר הלידה לעבור לידך את החוויה הזו? איזה סוג של עזרה את מרגישה שאת צריכה בלידה?
    הדולות בד"כ קובעות מספר פגישות הכנה לקראת הלידה את בהחלט יכולה ליצור קשר עם דולה ששמעת עליה המלצות (אשמח לתת לך בעצמי, ספרי איפה את גרה ואנסה להתאים לך מישהי מהאזור) לפני הלידה ולשמוע ממנה מה התרומה שלה ללידה, מה היא עושה, לבדוק את הכימיה בינכן ובינה ובין אדם נוסף שאולי יהיה איתך בלידה.
    אני מאמינה בדולות אבל אם זה נכון או לא נכון להשתמש זו תשובה שאינדיוידואלית לכל יולדת.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה