נוכחות הבעל בלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוכחות הבעל בלידה
    שירלי
    10/04/2008

שלום, בעלי מאד מעורב בתהליך ההריון אך אני קצת חוששת שיראה ממש מקרוב את הלידה, מה אתן חושבות על כך? האם מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוכחות הבעל בלידה

הוספת תגובה

• לשירלי ובעלה

עינת אהרן
    10/04/2008

שירלי היי. משתמע מדברייך שבעלך הוא חלק בלתי נפרד מתהליך ההריון שאתם עוברים, הוא נוכח, אכפת לו וזה נהדר. אני מאמינה שהנוכחות של בן הזוג היא חיונית בכל שלבי ההריון והאמת שגם הלידה. אבל... לא לכל אחד מתאים להיות נוכח בלידה. יש גברים שמסתייגים מהמראות שנחשפים להם בלידה. יש גברים שמרגישים חוסר אונים מול הנשים שלהם ברגעים של כאב. יש גברים שהופכים לחלק פעיל ושותף מלא בלידה אם ע"י עיסויים, הרגעה, תיווך מול הצוות המילדותי ועוד ועוד עד רגע הבשורה אחרי שהתינוק נולד והם בגאווה מודיעים לעולם שהם אבות!
    נסי לברר עם האיש שלך איך הוא מרגיש מול המעמד הזה.
    אני בטוחה שקורס הכנה ללידה משותף לשניכם יכול לתרום מאוד לו ולך כאחד. יינתנו לו כלים מעשיים איך להיות חלק פעיל בלידה, ינתנו לו הסברים לקראת מה ההולך ואז יהיה לו בוודאי קל יותר להחליט אם מתאים לו להיות נוכח ולך אם את רוצה אותו לצידך בלידה.
    אפשר גם כמובן להשתמש בספרים המתארים את תהליך הלידה על מנת להתכונן ושיחות עם חברים שעברו זאת לפניכם בוודאי יוסיפו עוד למחשבות ולתחושות.
    שיהיה לכם נפלא יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה