קורס הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס הכנה ללידה
    שני
    13/04/2008

שלום לכן

אני בשבוע 22.

ממתי צריך להירשם לקורס הכנס ללידה?
    האם ישנם קורסים בהם לא שמים דגש על הבעל או על הזוגיות? כי אין לי בן זוג ואני לא רוצה להרגיש יוצאת דופן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס הכנה ללידה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    14/04/2008

היי שני. מזל טוב!
    באופן עקרוני כדאי להתחיל לברר בשבוע 24- לבדוק לגבי מדריכת הכנה ללידה שתתאים לצרכים שלך ולסגנון שלך, תבררי קודם עם עצמך מה חשוב לך לדעת לגבי הלידה, מה היית רוצה שיהיה בלידה. האם יש מישהו שהולך ללוות אותך ללידה? אם כן- רצוי שמי שבחרת שילווה אותך יעשה איתך את הקורס הכנה ללידה.
    תבדקי מה מתאים לך יותר- קורס קבוצתי עם עוד זוגות? יש יולדות שבוחרות לעשות קורס קבוצתי עם זוגות יחד עם הרטנר שהן בחרו ללידה, יש כאלו שמתאים להן קורס פרטני אחד על אחד. אני גם עושה קורס הכנה ללידה לאימהות ונשים יחידניות- כמוך. תבררי איזו מדריכה נותנת את השרות הזה באזור שלך ומתי נפתחת קבוצה כזו- על מנת שתוכלי לשריין מקום ולהירשם.
    לגבי מתי להתחיל את הקורס- אני ממליצה להתחיל קורס הכנה ללידה כמה שיותר סמוך ללידה- בין שבוע 28-31 ככה יש זרימה נכונה יותר עם ההריון והלידה.
    יש לך גם את האופציה של לקחת דולה- מלווה בלידה.
    תבררי ותבחרי מה שמתאים לך.
    ושיהיה בהצלחה.
    אם יש עוד שאלות- את מוזמנת.
    המשך הריון קל ובריא.
    מקווה שעזרתי
    גלית מוריה שלגי
    מדריכת הכנה ללידה והורות ראשונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה