מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון אחרי לידהשחר28/05/2007
אשתי ילדה לפני חודש והיא נראית לי מאוד מדוכאת מאז. אני חושב שיש לה דיכאון אחרי לידה וניסיתי לשכנע אותה ללכת לפסיכולוג או פסיכיאטר אבל יש לה אנטי. אני חושב שאולי היא תסכים לדבר עם מישהי פחות פורמלית. יש דולות שעוזרות לטפל טיפול נפשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
גרגי ביבליוביץ'29/05/2007שחר שלום,
קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על העירנות והאיכפתיות שלך ועל האומץ לבקש עזרה עבור זוגתך. זה בכלל לא מובן מאליו. דיכאון אחרי לידה מופיע בכ- 30% מהיולדות, בטווח תופעה רחב ביותר, מדכדוך קל ועד לפסיכוזה סבוכה. הדבר החשוב ביותר הוא לאבחן את מיקומה של הבעיה אצל זוגתך ולאחר מכן לבנות לכם מסגרת טיפולית תומכת.
הנושא של דיכאון לאחר לידה הוא נושא שחשוב לי אישית כדולה, מכיוון שרוב האנשים חושבים שזה דבר נורמאלי ולא פונים לקבלת עזרה. אני מטפל במספר יולדות עם תסמינים של דיכאון לאחר לידה ויודע שזה נותן תוצאות טובות.
אשמח לשוחח אתך אישית ולקבוע אתכם פגישה לצורך אבחון ובניית מסגרת טיפולית.
יישר כוח,
גרגי 052-3785255* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)