דיכאון אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי לידה
    שחר
    28/05/2007

אשתי ילדה לפני חודש והיא נראית לי מאוד מדוכאת מאז. אני חושב שיש לה דיכאון אחרי לידה וניסיתי לשכנע אותה ללכת לפסיכולוג או פסיכיאטר אבל יש לה אנטי. אני חושב שאולי היא תסכים לדבר עם מישהי פחות פורמלית. יש דולות שעוזרות לטפל טיפול נפשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי לידה

הוספת תגובה

• יש

גרגי ביבליוביץ'
    29/05/2007

שחר שלום,

קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על העירנות והאיכפתיות שלך ועל האומץ לבקש עזרה עבור זוגתך. זה בכלל לא מובן מאליו. דיכאון אחרי לידה מופיע בכ- 30% מהיולדות, בטווח תופעה רחב ביותר, מדכדוך קל ועד לפסיכוזה סבוכה. הדבר החשוב ביותר הוא לאבחן את מיקומה של הבעיה אצל זוגתך ולאחר מכן לבנות לכם מסגרת טיפולית תומכת.

הנושא של דיכאון לאחר לידה הוא נושא שחשוב לי אישית כדולה, מכיוון שרוב האנשים חושבים שזה דבר נורמאלי ולא פונים לקבלת עזרה. אני מטפל במספר יולדות עם תסמינים של דיכאון לאחר לידה ויודע שזה נותן תוצאות טובות.

אשמח לשוחח אתך אישית ולקבוע אתכם פגישה לצורך אבחון ובניית מסגרת טיפולית.

יישר כוח,

גרגי 052-3785255

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה