דולה פוסטפרטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דולה פוסטפרטום
    ליאת אברמוביץ
    29/05/2007

שלום רב
    אני מאוד מעוניינת להיכנס לתחום ההורות מעניינים אותי בעיקר 3 תחומים: הנקה, תמיכה ביולדת(דולה פוסטפרטום) והדרכת אמהות.
    בשל משאבי תקציב וזמן מוגבלים אאלץ להיכנס לתחום בהדרגה, שאלתי היא מה כדאי ללמוד קודם ומה יאפשר לי להתפרנס בצורה שתאפשר לי להמשיך להתקדם בתחום? יש לציין שאני אמא לשלושה ומהם תאומים ויש לי המון נסיון וידע על תחום ההורות הראשונית וכן אני עוזרת לאמהות בצורה התנדבותית גם היום. אשמח להמלצה על שאלתי וכן איזה קורסים מומלצים לנושאים הנ"ל
    תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דולה פוסטפרטום

הוספת תגובה

• ליאת שלום

אביבה- דולה
    29/05/2007

זו ליאת שאני מכירה?
    תחום הפוסטפרטום מתחיל ונעשה מבוקש בקרב אימהות, מאחר ובעידן שלנו קיים צורך שהולך וגדל בתמיכה וליווי יולדות לאחר הלידה כולל הנקה ותמיכה באימהות והורים לתינוקות. מכיון שהממסד וטיפות החלב מספקות באופן חלקי את הפתרונות הנחוצים ,יותר ויותר אמהות פונות לשרות הפרטי.
    אך כמו בכל תחום פרטי שאינו מסודר , כל אחת ואחת לומדת ומתפתחת באופן עצמאי ועליה לקדם את עצמה בשווק ופרסום אישי. קשה לומר אם יש בו פרנסה של ממש....לפחות לא בהתחלה, יש עבודה בתחום למי שמייצרת את המסגרת המתאימה לה. אם הינך מחליטה להשקיע את כל הנחוץ בתחום, עם הניסיון והאהבה שקיימים בך- הסיכוי שתצליחי יגדל.
    חפשי ברשת את המוסדות שמלמדים תחום זה,
    אשמח אם תפני אלי ואוכל להמליץ לך. ד"ש. בהצלחה. אביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אביבה יקירתי

ליאת אברמוביץ
    29/05/2007

זו בהחלט אני ריגשת אותי וכיף שאת זוכרת בכל זאת עברו בדיוק חמש שנים... אשמח מאוד להתייעץ איתך, מתי נוח שאתקשר?
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת היי....כתבי לי מייל וננסה לתאם

אביבה גרבובסקי
    30/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה