מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דולה פוסטפרטוםליאת אברמוביץ29/05/2007
שלום רב
אני מאוד מעוניינת להיכנס לתחום ההורות מעניינים אותי בעיקר 3 תחומים: הנקה, תמיכה ביולדת(דולה פוסטפרטום) והדרכת אמהות.
בשל משאבי תקציב וזמן מוגבלים אאלץ להיכנס לתחום בהדרגה, שאלתי היא מה כדאי ללמוד קודם ומה יאפשר לי להתפרנס בצורה שתאפשר לי להמשיך להתקדם בתחום? יש לציין שאני אמא לשלושה ומהם תאומים ויש לי המון נסיון וידע על תחום ההורות הראשונית וכן אני עוזרת לאמהות בצורה התנדבותית גם היום. אשמח להמלצה על שאלתי וכן איזה קורסים מומלצים לנושאים הנ"ל
תודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
אביבה- דולה29/05/2007זו ליאת שאני מכירה?
תחום הפוסטפרטום מתחיל ונעשה מבוקש בקרב אימהות, מאחר ובעידן שלנו קיים צורך שהולך וגדל בתמיכה וליווי יולדות לאחר הלידה כולל הנקה ותמיכה באימהות והורים לתינוקות. מכיון שהממסד וטיפות החלב מספקות באופן חלקי את הפתרונות הנחוצים ,יותר ויותר אמהות פונות לשרות הפרטי.
אך כמו בכל תחום פרטי שאינו מסודר , כל אחת ואחת לומדת ומתפתחת באופן עצמאי ועליה לקדם את עצמה בשווק ופרסום אישי. קשה לומר אם יש בו פרנסה של ממש....לפחות לא בהתחלה, יש עבודה בתחום למי שמייצרת את המסגרת המתאימה לה. אם הינך מחליטה להשקיע את כל הנחוץ בתחום, עם הניסיון והאהבה שקיימים בך- הסיכוי שתצליחי יגדל.
חפשי ברשת את המוסדות שמלמדים תחום זה,
אשמח אם תפני אלי ואוכל להמליץ לך. ד"ש. בהצלחה. אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אביבה יקירתי
ליאת אברמוביץ29/05/2007זו בהחלט אני ריגשת אותי וכיף שאת זוכרת בכל זאת עברו בדיוק חמש שנים... אשמח מאוד להתייעץ איתך, מתי נוח שאתקשר?
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת היי....כתבי לי מייל וננסה לתאם
אביבה גרבובסקי30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)