מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה לידהשני20/05/2008
שלום לך!
האם את מכירה את הקורס שבי"ח תל השומר מעביר ומה היית אומרת עליו? כדאי?
כדאי בכלל ללכת לקורס (היריון ראשון)?
אין לי בעל או תמיכה של בן זוג...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
גלית מוריה שלגי20/05/2008קודם כל מברכת אותך על ההריון. יישר כוח.
לגבי הקורס בתל השומר- לצערי אני לא כל כך מכירה אותו, מי מעביר, מה מעבירים. כדאי לברר ולא להתבייש לשאול מה לומדים או לבקש את נושאי הקורס.
לגבי קורס הכנה ללידה בכלל- ברור שחובה לעשות. אל תוותרי על קורס הכנה ללידה! אם את מתלבטת, את חייבת לקרוא את הכתבה 5 טיפים ללידה טבעית וגם את הכתבה- למה חשוב לעבור קורס הכנה ללידה- אצלי באתר. שולחת לך קישור.
גם אם אין לך בן זוג, האם יש חברה, או מישהו שאת יודעת שהיית רוצה ושיסכים להתלוות אלייך לחדר לידה, או שאת חושבת ללכת לבד?
אם יש לך מישהו שמלווה אותך ללידה, הייתי ממליצה לך לעבור איתו/ה את הקורס. את לא חייבת לעבור קורס קבוצתי. אולי קורס פרטי יתאים לצרכים שלך יותר.
אני באופן אישי גם מקיימת קורס הכנה ללידה לאימהות יחידניות- כמוך. אני יודעת שיש עוד מדריכות שעושות את זה . אני מכירה מדריכה טובה ומקסימה באזור רחובות- הילה חן. שווה לדבר איתה.
מחזיקה לך אצבעות. וכל שאלה שיש- את מוזמנת
להשתמע, ומקווה שעזרתי.
גלית מוריה שלגי
מדריכת הכנה ללידה והורות ראשונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן הקישור???
שני24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)