לא מתחברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתחברת
    ד"ר חסן
    28/05/2008

מצטערת, אבל אני לא מתחברת לכל הפתיחות הזאת בקורס. יושבות שם כמה בנות ומקשקשות על מצבן. בעלי צדק!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתחברת

הוספת תגובה

• את יכולה לתת קצת יותר פרטים?

שני
    28/05/2008

איפה הקורס הזה מתקיים? כדי שנדע לא להירשם לשם...כי גם לי אין סבלנות לשמוע חוויות של אחרות. אני מחפשת מידע והעשרה - לא חברויות או קשרים חדשים. מצטערת.
    לכן את צודקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

גלית מוריה שלגי
    28/05/2008

מבינה אותך. לכן אם זה הכיוון שלך- יכול להיות שיתאים גם לך קורס פרטני יותר של אחד על אחד או עם עוד זוג בלבד.
    חשוב גם לדבר עם מדריכת ההכנה ללידה ולהסביר לה מהן הכוונות והציפיות שלך.
    יש כל מני סוגים של מדריכות הכנה ללידה חשוב להיכנס לאתרים, להתרשם, לראות מה הן נותנות בקורס שלהן, לברר את נושאי הקורס, וכך תוכלי גם לקבל את האווירה ורוח הקורס.
    אל תוותרי על קורס הכנה ללידה בגלל זה. חבל. קורס טוב עם מדריכה טובה יכול לשנות לך את כל הגישה, יכול לעזור לך ללדת לידה טובה יותר, דבר שיתרום גם לתחילת דרכך כאימא. קורס הכנה ללידה מבחיניתי הוא גם הכנה להורות. זה לא עוד קורס מהעבודה או השתלמות. מדובר על משהו שיכול לתת לך מתנה והתחלה אחרת לאימהות שלך. פשוט תמשיכי לחפש. בטוחה שמחכה לך המדריכה שלך שתתאים לך ...
    שיהיה בהצלחה
    גלית מוריה שלגי
    הכנה ללידה והורות ראשונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    28/05/2008

היי רינה. ברוכה הבאה לפורום. אני לא יודעת לאיזה קורס הכנה ללידה הלכת. האם לקורס קבוצתי פרטי? קורס של טיפת חלב? של בית חולים?
    זה נכון שבקורס קבוצתי יש לפעמים את ה"קשקושים" האלה שאת מדברת עליהם. לכן חשוב לפני שמתחילים לעשות קורס הכנה ללידה, לברר עם עצמך ועם בן הזוג שלך מה אתם רוצים לקבל מהקורס. לדבר עם המדריכה שאמורה להעביר את הקורס, להתרשם ולתאם ציפיות. יכול להיות שיתאים לך יותר קורס פרטי של אחד על אחד, כי זוגות אשר הולכים לקורס קבוצתי- חלק מזה זה מפני שהם מחפשים את הביחד, מחפשים את ההזדהות והשיתוף.
    לזה אני מתכוונת לעשות סקר לפני שמתחילים קורס הכנה ללידה.
    קורס הכנה ללידה נועד לספק לך בין היתר תשובות לכל מה שאת מצפה מהלידה שלך.
    לצערי ישנם זוגות שעושים קורס כדי לעשות V ולא מנצלים באמת את כל מה שקורס יכול לתת וחבל.
    מקווה שההמשך יהיה טוב יותר.
    תמשיכי לעדכן.
    את מוזמנת כמובן לשאול כל מה שבא לך ולשתף.
    ביי
    גלית מוריה שלגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רינה

קרן בינשטיין
    28/05/2008

תראי, יש המון מדריכות הכנה ללידה, וחשוב לבחור מישהי שתתאים לך ולבעלך - לאופי שלכם.
    לפני תחילת הקורס חשוב לעשות תיאום ציפיות - עוד בטלפון, עם המדריכה.
    אני לא יודעת למה את מתכוונת שהן מקשקשות על מצבן, אני מניחה שנעשה איזשהו תהליך רגשי?
    אולי תספרי באמת לאיזה קורס בחרת ללכת - כמה מפגשים? מה הגישה הכללית?
    כמה הקורס פונה גם לבעל? המון שאלות רלוונטיות לבחירת הקורס!

אני באמת מקווה שכן תהנו בסופו של עניין, נסי לדבר עם המדריכה, לכוון אותה למה שאת מצפה ולשמוע ממנה אודות ההמשך.
    להיתראות יקירתי!

<קרן לא יודעת מהאיפה המדריכה שלך יוקחת זמן כדי לתת לכן בכלל לקשקש כי יש כל כך הרבה חומר להעביר וכל כך הרבה תרגול להספיק!>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה