מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאופירה30/05/2008
רציתי לדעת מה ההבדל בין קורס פרטי לקורס של בית חולים וקופת חולים. יכול להיות שקורס של בית חולים לא מגלה הכל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופירה
קרן בינשטיין30/05/2008לא שקורס של בית חולים לא מגלה הכל, אלא ש -
לכל בית יולדות יש את הגישה שלו בחדרי הלידה.
יש יותר סבלניים, פחות סבלניים.
דוגמא: מס' השעות שימתינו אחרי ירידת מים ללידה - לפני שיבצעו השראת לידה - שונה במקומות שונים.
כשאת הולכת לקורס בבית חולים מסויים, את מקבלת את המידע לפי הנהלים של אותו חדר לידה.
מומלץ יותר לדעת על כל האופציות שקיימות, ואז כשאת יודעת מה את רוצה - לבדוק איזה בית יולדות קרוב לכך ביותר ולכן לבחור ללדת בו.
זה בשתי הדקות שיש לי עכשיו....
שבת שלום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל קרן.....
שני01/06/2008מה אם גישה מסויימת של בי"ח מסויים מאוד נראית לי - אבל הוא לא ממוקם קרוב אליי???? מה עושים אז? עוברים דירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו טוב -
קרן בינשטיין02/06/2008בדרך כלל בוחרים מתוך מה שנמצא פחות או יותר בקרבת הבית.
ואני מכירה גם כאלו שהשקיעו ונסעו רחוק מאוד מאוד בכדי ללדת כמו שהן רוצות.
זה כניראה עניין של החלטה אישית.
בכל מקום יש את היתרנות ויש את החסרונות -
וכל אחת מחליטה מה חשוב לה ומה פחות, כולל מרחק הנסיעה.
<אפשר גם לעבור דירה... :-) >* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו לשני
גלית מוריה שלגי02/06/2008היי שני. מה שיותר חשוב בסופו של דבר- לא משנה באיזה בית חולים תבחרי ללדת. חשוב איך את ניגשת ללידה שלך. איך את ומי שמלווה אותך ללידה תנהלו את הלידה שלכם. ותזכרי: את היא זו שיולדת. לאף אחד אין זכות לבצע או לעשות לך משהו כל עוד את לא נתת את האישור הסופי לכך!
ושיהיה בהצלחה..
גלית מוריה שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה
גלית מוריה שלגי30/05/2008היי אופירה.
בהמשך לתשובה של קרן חברתי.
ההבדל המשמעותי מבחינתי בין קורס הכנה ללידה פרטי לקורס של בית חולים- מעבר לתכנים, מעבר לגישה, ומעבר להכל:
זה שבקורס של בית חולים - אחרי שאת מסיימת את הקורס- אין קשר עם המדריכה. אין לך עם מי לדבר לא אחרי הקורס, לא בהמשך ההריון, לא בשלבי הלידה עצמה ולא אחרי הלידה.
בקורס פרטי- הקשר שנוצר עם המדריכה זה משהו שאין לו תחליף. זו מתנה. ואישה בזמן צירים לפעמים זקוקה לחיזוק אחרון, תמיכה, גם בן הזוג יכול לדבר עם המדריכה לקבלת עידכונים וחיזוקים אחרונים. יש תחושה שיש לך מישהו שמבין ויכול לעזור.
וכמובן לאחר לידה- כל השאלות שיש פתאום. ויש מי שמקשיב לסיפור הלידה שלך!
אני אישית, נמצאת בקשר עם הזוגות שלי הרבה לאחר הלידה. אני באה לביקור, שומעת את סיפור הלידה שמאוד חשוב לאישה לאחר לידה, עוזרת עם התינוק החדש ועוזרת בכל מה שאני רק יכולה.
יש לי זוגות שהתינוקות כבר בני שנה ואנחנו עדיין בקשר. זה הכייף בכל העבודה המדהימה הזו.
אז תחליטי מה שתחליטי. קחי את כל הנתונים בחשבון.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית המקסימה
אופירה01/06/2008תודה על תשובותייך. נורא נהנית לקרוא את התשובות שלך. מאוד מעניינות ומאוד עוזרות.
אקח הכל בחשבון. נראה לי שבאמת עדיף קורס פרטי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)