מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה את עצתכן הטובה!שני10/06/2008
בנות יקרות. דילמה קטנה.
אני בהיריון ראשון. בן זוגי הנו לא ישראלי ואינו מתגורר בארץ. מידי חודש בא לבקרני במהלך ההיריון.
הדילמה שלנו היא כזו: אנו מאוד רוצים שהוא יהיה נוכח בלידה ב"ה.
הבעיה היא שאף אחד לא יודע בדיוק מתי הלידה תתרחש. (בהנחה ומדברים על לידה וגינלית) הוא מאוד מתבאס מזה, שיתקפו אותי צירים וזה לא יהיה בדיוק צירי לידה ואז הלידה תתעכב בעוד כמה ימים והוא יבוא לחינם...הוא עובד ולא יכול להגיע כל שבוע...וגם בעיית תקציב...
מה עושים לפי דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני יקירתי
קרן בינשטיין10/06/2008אלו הם החיים, לא צפויים לחלוטין.
לגדל תינוק בבטן קל הרבה יותר מאשר לגדל ילד בבית, וגם צפוי יותר.
ההורות מתחילה הרבה לפני הלידה, וזהו שיעור חשוב עבור בן זוגך.
אני מציעה שאם חשוב לו להיות נוכח בלידה - שיתכנן שהיה ארוכה בארץ בסוף ההריון - לקראת שבוע 40.
נכון, יכול להיות שתלדי עוד קודם. ואולי הוא יפספס.
אולי כדאי אפילו לוותר על הגעה בחודשיים שלפני על חשבון להפסיד ימי עבודה בסוף ההריון ולהיות איתך.
בעיני - זוהי לא רק הלידה עצמה.
זוהי התמיכה של בן הזוג בסוף ההריון, הרוגע שבשהייה והצפייה המשותפת,
אלו חשובים לא פחות
לידה טובה מתחילה באוירה רגועה ובטוחה.
תכננו את התקציב שלכם כך שהוא כן יוכל להיות עבורך.
אם לא הוא - עם מי את הולכת ללדת? - כלומר אם הוא לא יספיק להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
גלית מוריה שלגי11/06/2008מצטרפת למה שקרן כתבה לך, ומאחלת לך לידה קלה ותחילת הורות מוצלחת...
גלית מוריה שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)