מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה ללידה טבעיתלי19/06/2008
היי, זהו הריון ראשון ושבוע 22.
מאוד הייתי רוצה ללדת טבעית, רציתי לדעת מה זה דורש ממני כרגע וכמה אני צריכה להיות מוכנה לכך מראש?
כמו כן אם יש למישהי המלצה על קורס הכנה ללידה טבעית באזור רחובות והסביבה ואם יש משהו לא יקר במיוחד?
תודה על המלצות מראש (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה טבעית
קרן בינשטיין19/06/2008הי לי.
ראשית, מאוד כדאי לצבור ידע אודות תהליך הלידה.
הספר לידה פעילה והספר טבעי ללדת מומלצים מאוד.
כדאי מאוד לשמור על תזונה נכונה, לשמור על כושר ועל גמישות הגוף,
רצוי אפילו להצטרף לחוג תנועה לנשים הרות -
התעמלות / פילאטיס / יוגה -
כדאי להתחיל לנשום נשימת בטן, עמוקה וטובה.
מעבר לכך שאת תרגישי טוב יותר במהלך ההריון, גם העובר שלך ירגיש כך.
הלידה דורשת מהגוף מאמץ ושימוש בכל משאביו.
לכן כדאי במהלך ההריון להקפיד למלא את המחסנים של המשאבים האלו.
בחירה של קורס הכנה ללידה טוב משמעותית מאוד.
רצוי קורס מעשי, והכי טוב לדעתי - לחשוב על לשכור שירותיה של דולה.
המלצה לאזורך: טל כהן כרמלי - מדריכה ללידה טבעית, מטפלת ברפואה סינית ודולה -
מקסימה במיוחד.
הטלפון שלה: 054-6577748
תגידי שאני הפניתי.
בהצלחה, את מוזמנת להיעזר בנו פה בפורום
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס הכנה בוינגייט
לי21/06/2008תודה על התגובה. אני בהחלט משתדלת לשמור על תזונה נכונה. מבחינת פעילות אני עושה הליכה די מהירה 45 דק' לפחות 3 פעמים בשבוע, האם זה מספיק? או שאני צריכה עוד איזשהו קורס התעמלות יוגה/פילאטיס וכד'.
למה הכוונה שהגוף משתמש בכל משאביו ושצריך למלא מחסנים?האם הכוונה לרכיבים תזונתיים?
שאלה אחרונה- ישנו קורס הכנה ללידה טבעית בוינגייט, יום אחד שכולל כמה שעות. קבלתי עליו המלצה מחברה.האם את מכירה וממליצה עליו? ובנוסף אליו חשבתי לקחת גם את הקורס של בי"ח 4 מפגשים. אשמח לייעוץ ואם זה יכול להכין אותי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קרן בינשטיין22/06/2008לא התכוונתי לרכיבים תזונתיים - אלא בכלל
לשמור על גוף בריא, תזונה נכונה ובריאה, כושר וגמישות.
להגיע ללידה חזקה (ונחושה :-) )
את תחליטי מה מספיק לך.
הכנה ללידה טבעית בוינגייט - מעולה, אבל לא מספיק.
לגבי הקורסים של בתי החולים - הם מעט בעייתיים בעיני כיוון שהם לא חושפים אותך לכל האינפורמציה - לכל האפשרויות שעומדות לרשותך, אלא למה שנוח להם, לפי הנהלים המקובלים באותו בית החולים.
להית, את מוזמנת להוסיף שאלות אם משהו לא ברור.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
גלית מוריה שלגי22/06/2008היי קרן. אז קודם כל מזל טוב ושתמשיכי להתעניין ולהתכוונן ללידה, ותמשיכי לשאול כל מה שאת רוצה- בשביל זה אנחנו כאן.
לגבי הרצון ללדת לידה טבעית- אין שום סיבה שלא תדלי לידה טבעית. תחשבי חיובי, ותזיני מחשבות טובות על הלידה ותראי שתופתעי. מחשבה בוראת מציאות...
שיהיה בהצלחה, ושוב, אני כאן לכל שאלה
גלית מוריה שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)