היתפסויות של הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתפסויות של הרגליים
    רוני
    09/07/2008

שלום, לאחרונה כל לילה אני סובלת מהיתפסויות של הרגליים מתוך שינה וה כואב ומציק, האם אתן מכירות אולי את התופעה ויכולות לייעץ כיצד לטפל בה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתפסויות של הרגליים

הוספת תגובה

• רוני... בטח...

שני
    10/07/2008

גם לי זה קורה. איזה מעצבן וכואב... נדמה לי שזה בגלל זרימת הדם, הכובד והמשקל אבל אני לא בטוחה. מה שהמליצו לי זה לעשות קצת מתיחות לפני השינה (לא שאני עושה אבל...). הכל יעבור בסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני מגלית מוריה שלגי

גלית מוריה שלגי
    10/07/2008

היי רוני. מבינה אותך יקירתי. בכללי- התכווצויות בגוף במהלך ההריון יכולות לנבוע מחוסר מגנזיום או סידן. אז קודם כל להוסיף לתזונה היומית יותר מזונות מהוויטמינים הללו- טחינה, ירקות ירוקים, ברוקולי, פירות, אבוקדו ומוצרי חלב למיניהם.
    גם ספורט מתון באופן קבוע יקטינו משמעותית את ההתכווצויות האלו. ממליצה לך על יוגה לנשים בהריון.
    ות'כלס- בזמן אמת- מה שאת יכולה לעשות- כשהשריר מתכווץ, נסי למתוח אותו כדי לשחרר אותו- נסי למתוח את אצבעות כפות הרגליים לכיוון הברך- (בעצם לעשות פלאקס בשפת הבלט).
    גם ניעור של הרגל עוזר. הליכה על רצפה קרה- שמעתי שגם מרגיעה את הכיווץ, ומקלחות חמות וקרות לסרוגין לכפות הרגליים גם יכול לשפר את זרימת הדם. אפשר לעשות מקלחות כאלה עם 2 קערות של מיים- אחת קרה ואחת חמה.

מקווה שעזרתי
    גלית מוריה שלגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה