בחירת בית חולים ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת בית חולים ללידה
    שני
    15/07/2008

שלום רב, רציתי להתייעץת אתכן אם יש לכן המלצות כיצד לבחור בית חולים ללידה בחיפה, מה לבדוק, מה לשאול איך אפשר לבדוק זאת מראש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת בית חולים ללידה

הוספת תגובה

• היי שני

גלית מוריה שלגי
    15/07/2008

היי שני. משאלתך אני מבינה שעדיין לא עשית קורס הכנה ללידה, כיוון שבקורס הכנה ללידה את אמורה לקבל הנחיות לגבי סיור בחדר לידה. בקורסים שלי למשל אני נותנת טופס לזוגות שלי עם הנחיות לסיור בחדר לידה- מה לשאול, על מה להסתכל וכו', וגם הולכת עם הזוגות לסיור בחדר לידה. אז אני מקווה שלא תוותרי על קורס כזה.
    באופן כללי, לפני שאת עושה סיור, תבררי קודם עם עצמך איך היית רוצה שהלידה שלך תתרחש, מה הכי חשוב לך בלידה, האם את רוצה לידה טבעית, עם אפידורל, האם את רוצה ביות מלא ( =התינוק נמצא עם האם כל הזמן), ולפי זה תוכלי גם לשאול את השאלות הנכונות.

חשוב לבדוק לא רק את חדר הלידה אלא גם את התינוקייה.
    חשוב לשאול על מדיניות במצב של ירידת מים- האם מאפשרים לך לפתח לידה באופן ספונטני או שבכל מקרה נותנים זרוז, מה המדיניות לגבי ביות מלא,חיתוך חבל הטבור, חיתוך החיץ, מלווים, שיכוך כאבים, האם קיימת יולדת המתמחה בלידה טבעית, עזרה במציאת תנוחות, חופש תנועה, התחשבות ברצון היולדת ועוד...

אם תרצי מידע נוסף כתבי לי למייל ואשלח לך את הטופס עם השאלון שלי.
    מקווה שעזרתי
    ושיהיה בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה