מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שאלותשני17/07/2008
1. למה אני לא יכולה להשתחרר מבית חולים בלי כיסא בטיחות? ואם אני גרה מול בית החולים ואין לי אוטו? 2. מה עושים עם בעיית הטחורים? (שבוע 36). 3. חוקן בלידה - הבנתי שלא חובה. אז יכול להיות שבזמן הלידה קורים דברים לא נעימים בעניין הזה? האם מומלץ? זה משהו ששותים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
גלית מוריה שלגי20/07/20081- לגבי כיסא בטיחות- חלק מהנחיות של משרד התחבורה. חשוב ביותר גם אם את גרה מול בית החולים. בטיחות תינוקך הוא חשוב ביותר. אז אל תנסי לקבל הנחות בעניין זה.
2- בעיית הטחורים- מבינה אותך. מה שאפשר לעשות- זה קודם כל להפסיק ללחוץ בזמן יציאה. לחץ ממושך בשרותים עלול לפתח טחורים. אם את סובלת גם מעצירות- אז להתחיל להכניס לתפריט הרבה פירות וירקות. את הפירות מומלץ לאכול על בטן ריקה- על הבוקר- לפני הקפה.
גם תרגול לחיזוק רצפת האגן טוב לטחורים- אפשר לתרגל ביוגה להריון ובהתעמלות לנשים בהריון
אפשר לעשות אמבט שמנים ארומטיים- שמן לוונדר עם גרניום
ויש משחה מדהימה שאני מכינה למקרים כאלו אם תרצי פרטים נוספים שלחי לי במייל.
3- לגבי חוקן בלידה- אכן לא חובה, במיוחד אם התחלת את הלידה שלך ביציאות רכות או בשלשול. אם את מאלו שסובלות מעצירות- הייתי דווקא כן שוקלת לבצע חוקן.
החוקן נועד באופן עקרוני לרוקן כל נפח מיותר מהאגן כדי לאפשר לראש התינוק לרדת בתעלת הלידה ולהפחית את הסיכוי ליציאת צואה בזמן הלחיצות.
יציאה לא רצונית של צואה בזמן הלחיצות לא צריכה להביך אותך. זו תופעה שכיחה והצוות רגיל אליה. אם תתביישי ללחוץ ותכווצי על מנת להימנע ממבוכה - את עלולה לעכב את הלידה ואת יציאת התינוק. אז לכי על זה...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)