שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לי
    24/07/2008

שלום רב, מה ההבדל בין מדריכת הכנה ללידה לבין דולה? האם ניתן לקחת דולה והיא כבר תדריך אותי לקראת הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תודה מראש...

לי
    24/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי

גלית מוריה שלגי
    25/07/2008

הדולה היא אשת מקצוע מוסמכת המלווה את בני הזוג במהלך הלידה להשגת חווית לידה חיובית ומעצימה באמצעות תמיכה נפשית ופיזית תוך שימוש במגוון כלים טבעיים רפואיים. מדריכת הכנה ללידה היא זו שמלווה את הזוגות במהלך חודשי ההריון האחרונים (כמנחת קבוצות הכנה ללידה)ומכינה את הזוגות ללידה ולתקופה של תחילת ההורות.
    יש מדריכות הכנה ללידה שנותנות תמיכה גם במהלך הלידה עצמה. אני למשל מלווה את הזוגות שלי טלפונית בזמן צירים וגם בזמן שהם בחדר הלידה, ולפעמים אם יש צורך- אז אני גם מגיעה לחדר הלידה. <br />ויש דולות שהן גם מדריכות הכנה לידה.
    דולה שמכבדת את עצמה תעביר קודם לזוג גם קורס הכנה ללידה, או תשלח אותם לעבור קורס הכנה ללידה אצל מדריכה מקצועית.
    בעיני- דולה לא אמורה להיות במקום קורס הכנה ללידה.
    בכל מקרה- לא לוותר על קורס הכנה ללידה. כיף ומדהים לעבור לידה עם דולה, (וחשוב שזו תהיה מישהי שאת ממש מתחברת אליה ומרגישה איתה בשיא הנוחות
    זכרי: בסופו של דבר רק את יכולה לעזור לעצמך. חשוב שתכירי את שלבי הלידה ומה עובר על התינוק בזמן הזה על מנת שתדעי כיצד להתמודד עם כל אחד מהשלבים וגם כיצד לעזור לך ולעובר שלך לצאת ביתר קלות וללא סיבוכים מיותרים. דולה במקרה כזה מבחינתי זה אקסטרה. כלומר- היא לא אמורה להחליף את האחריות שלך לקחת חלק פעיל בלידה שלך.

בקיצור- לעבור קורס הכנה ללידה וללדת עם דולה- הכי כייף והכי שווה.
    חפשי את המדריכות או הדולות שעושות את שני הדברים
    אז מקווה שעניתי על השאלה ושעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה