מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התבלטות בין עגלותטלי29/07/2008
שלום לכולן, אני מתבלטת בין שתי עגלות : עגלת modular prego peg לבין עגלת ביגאבו . אשמח לשמוע המלצותיכן . טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות
גלית מוריה שלגי29/07/2008היי טלי. לא מבינה כל כך בעגלות. השתמשתי בעיקר במנשאים. כמעט לא השתמשתי בעגלה...
אבל ממה ששמעתי אז ה- PREGO PEG פופולרית יותר...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה לגבי משנאים
טלי30/07/2008תודה על ההמלצה ואם אפשר עוד שאלה קטנה : האם את מכירה את המנשא של בייבי גו' ? והאם כדאי לי לקנות המנשא לאחר שהתינוק יוולד או לפני ??? תודה רבה טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשאים
גלית מוריה שלגי02/08/2008היי טלי. לגבי מנשאים. מנשא קונים רק ורק אחרי הלידה. הולכים עם התינוק למדוד ולבחור ובוחרים את מה שנוח לך ולתינוק.
אין מנשא שהוא טוב לכולם. במנשאים את צריכה למצוא את המנשא הספציפי והאחד שיהיה בשבילך ובשביל התינוק שלך.
בלידה הראשונה שלי ירדתי ישר מבית החולים לבייבי טבע לבחור מנשא, והילדה שלי הטילה וטו על כל המנשאים. לא אהבה. היה לה קלסטרופובי מדי. אז לא קניתי, והיא היתה רוב הזמן עלי, בלי עגלה ובלי מנשא. לכן חשוב ללכת עם התינוק ולראות מה טוב ונוח לשניכם.
יותר מאוחר קניתי את הלופי- לי באופן אישי הכי נוח. בלי הרבה קשירות וסיבוכים ומאוד נוח לתינוק.
לא מכירה את המנשא של הבייבי גו', רק שמעתי.
יש את אתר המנשאים שם תמצאי את המנשא שיתאים לך,
והכי טוב,
אני מכירה בחורה שמגיעה עד אלייך ומבצעת לך הדגמת מנשאים כך שאת בוחרת לך את המנשא האולטימטיבי לך.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך גליה
טלי03/08/2008את נהדרת ...-:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)