לא עשינו קורס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עשינו קורס
    ל.
    07/08/2008

אני ובעלי לא עשינו קורס הכנה. איזה אופציות טובת יש לי להכנ הקצרה לפני הלידה - אני שבוע 33. הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עשינו קורס

הוספת תגובה

• קורס מזורז

גלית מוריה שלגי
    07/08/2008

היי ל. אל תתבאסי שלא עברת קורס הכנה ללידה. עדיין לא מאוחר!
    אם את ממש רוצה התחלה טובה ללידה ולהורות אז כדאי שתבררי אם יש באזור מגורייך קורס מרתון בדיוק לזוגות כמוכם שנזכרו ברגע האחרון.

אופציה נוספת היא לעשות הכנה ללידה פרטנית במפגש אחד או שניים עם מדריכת הכנה ללידה.

יש לי למשל ממש עכשיו זוג שנמצא בשבוע 38! ואני ממש מחר מקיימת איתו מפגש מרתון, ועוד אחד נוסף כבר ביום ראשון.
    אז- אל תוותרי על קורס הכנה ללידה! מבחינתי יותר חשוב מלקנות עגלה, מיטה, או חדר..
    אז תזדרזי ויאללה, שיהיה בהצלחה...

מוריה גלית שלגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס מזורז

מירה
    16/08/2008

אם תירצי אוכל להמליץ לך על מדריכה נהדרת מאיזור המרכז, גם אני כמוך חיכיתי ונזכרתי רק בשבוע 32 עשינו איתה שתי פגישות היה נהדר,היא נתנה אינפורמציה חשובה בייחוד על נושאים שביקשנו ממנה, ואנחנו מרגישים עכשיו הרבה יותר מוכנים ובהחלט פחות בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה