מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עשינו קורסל.07/08/2008
אני ובעלי לא עשינו קורס הכנה. איזה אופציות טובת יש לי להכנ הקצרה לפני הלידה - אני שבוע 33. הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מזורז
גלית מוריה שלגי07/08/2008היי ל. אל תתבאסי שלא עברת קורס הכנה ללידה. עדיין לא מאוחר!
אם את ממש רוצה התחלה טובה ללידה ולהורות אז כדאי שתבררי אם יש באזור מגורייך קורס מרתון בדיוק לזוגות כמוכם שנזכרו ברגע האחרון.
אופציה נוספת היא לעשות הכנה ללידה פרטנית במפגש אחד או שניים עם מדריכת הכנה ללידה.
יש לי למשל ממש עכשיו זוג שנמצא בשבוע 38! ואני ממש מחר מקיימת איתו מפגש מרתון, ועוד אחד נוסף כבר ביום ראשון.
אז- אל תוותרי על קורס הכנה ללידה! מבחינתי יותר חשוב מלקנות עגלה, מיטה, או חדר..
אז תזדרזי ויאללה, שיהיה בהצלחה...
מוריה גלית שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס מזורז
מירה16/08/2008אם תירצי אוכל להמליץ לך על מדריכה נהדרת מאיזור המרכז, גם אני כמוך חיכיתי ונזכרתי רק בשבוע 32 עשינו איתה שתי פגישות היה נהדר,היא נתנה אינפורמציה חשובה בייחוד על נושאים שביקשנו ממנה, ואנחנו מרגישים עכשיו הרבה יותר מוכנים ובהחלט פחות בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)