לא מוכן? גבר חצי מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן? גבר חצי מודאג
    י.
    25/08/2008

עד עכשיו אני ואשתי לוקחים את הריון די באיזי. היא בשבוע 36 - אם אני רוצה לקרוא חומר אמין בנוגע להכנה - האם אתן יכולות לפהנות אותי ברשת לדברים שיחכימו אותי ויתנו לי איזשהו בסיס להכנה מקוצרת ללידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן? גבר חצי מודאג

הוספת תגובה

• הכנה ללידה

מירה
    25/08/2008

לא יודעת מהיכן אתם אבל אני ובעלי עשינו מפגש אחד עם מדריכת הכנה ללידה ודולה שפשוט ענתה לנו על כל השאלות שהיו והרגשנו אחר כך הרבה יותר רגועים ומוכנים ללידה ,אם תרצה אוכל לתת לך את מס הטלפון , גם באינטרנט בכל מנוע שתקיש "הכנה ללידה" תמצא מאמרים בנושא אבל מדריכה מתאימה את המפגש והתשובות שלה ספציפית למה שלכם חשוב ושאתם רוצים לדעת. דרך אגב היא מהמרכז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס

מירה
    26/08/2008

אני בהריון שני ולא יכולה לדמיין את הלידה הראשונה בלי קורס הכנה זה נראה לי משהו שמאוד מאוד חשוב לעשות לא משנה באיזו מתכונת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי י.

גלית מוריה שלגי
    26/08/2008

למה הכנה מקוצרת? ולמה בלקרוא? למה לא לקחת קורס שיכין אתכם בצורה הכי אמיתית, חוויתית, עם דוגמאות מוחשיות ללידה? אל תוותרו על קורס הכנה ללידה.
    חבל לי ( בשבילכם ובשביל התינוק שלכם) שלא עשיתם הכנה ללידה עד עכשיו.
    מי שחושב שאפשר להתכונן ללידה רק מקריאת ספרים טועה! רק לאחר שתעברו קורס הכנה ללידה תבינו על מה אני מדברת. בקורסי הכנה ללידה ישנם דברים שלא תוכל לקרוא בשום ספר.
    אז יאללה. לא לוותר ולקחת כמה שיותר מהר פגישה מזורזת עם מדריכה שתתאים לראש שלכם ולצפיות שלכם. תזכור: ההורות מתחילה כבר עכשוי! וחלק מהאחריות ההורית היא לעבור קורס הכנה ללידה! קורס שייתן לכם התחלה טובה. וגם לתינוק שלכם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה