קורס הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס הכנה ללידה
    גילת
    29/08/2008

האם ישנם הבדלים בין קורס הכנה ללידה שנערך בבית חולים בו תלדי לקורס שנערך דרך טיפת חלב? הכוונה שוני בתכנים, מקצועיות וידע. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס הכנה ללידה

הוספת תגובה

• תגובה

טלי
    30/08/2008

היי גילת , אני ובעלי החלטנו לערוך את הקורס בביה"ח בו אנו מעוניינים ללדת סיימנו לפני שבוע את הקורס ואני יכולה לומר שאני מאוד שמחה שבחרנו לעשות זאת שם הקורס בביה"ח הבהיר את אי הוודאות הקיימת לקראת הלידה ראשונה : קיבלנו הדרכה יסודית מה עלינו לעשות ברגע האמת, לאן לגשת , הכרנו את הצוות המקסים שבחדר הלידה וזה הרגיע אותנו מאוד, ראינו את חדרי הלידה השונים שקיימים בביה"ח, מי שהעבירה את הקורס הייתה אחת המיילדות וייתכן מאוד שהיא זו שתהא בלידה עצמה (הלואי) , היא היתה מקסימה כל החומר שהועבר היה יסודי , ברור ומקצועי. נקודה חשובה היא שהקורס מתייחס לנהלים המקובלים בבית החולים בו אנו יולדים ,לציוד שזמין עבורינו בחדר הלידה, לשלבים המגיעים לאחר הלידה ועוד ועוד... ממליצה בחום בלידה ראשונה. בהצלחה, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה- מוריה גלית שלגי

גלית מוריה שלגי
    31/08/2008

היי גילת.
    באופן עקרוני כן. יש הבדל בין קורס הכנה ללידה בבית חולים ובטיפת חלב.
    ממליצה לך להתקשר לשני המקומות ולבקש את נושאי הקורס, ואז להחליט.
    אני באופן אישי ממליצה יותר על קורס הכנה ללידה פרטי- אחד כזה שלא שייך לשום מסגרת עבודה. אז את יכולה להיות הכי בטוחה שתקבלי מקסימום מידע אובייקטיבי שלא משרת יותר את הארגון שבו הוא עובד.
    חוצמזה שבשניהם אין את הקשר האישי והאינטימי שנוצר עם מדריכת הכנה ללידה פרטית, קשר שהוא מאוד מאוד משמעותי גם לאחר שהקורס מסתיים.
    אני נמצאת בקשר עם הזוגות שלי לאורך כל ההריון, בזמן צירים, ואפילו בטלפון בזמן שהם בחדר לידה. וכמובן שלאחר הלידה- כאשר יש פתאום ים בשאלות על הנקה, כאבים, התמודדות עם טיפול התינוק, ובכלל- הזוגות שלי יודעים שיש להם למי לפנות, לשאול, לקבל תמיכה וטיפים. אני מגיעה לביקור בית, ושומעת את סיפור הלידה שמאוד חשוב לאישה. רוב הנשים כמעט ולא מספרות את סיפור הלידה שלהן- דבר שמאוד חשוב.
    את כל אלו אין באף קורס- לא של טיפת חלב ולא של בית חולים.

לשיקולך...
    מקווה שעזרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה