מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוצפה- זהר כבר בדקהמ.13/09/2008
מאוד רוצה לשתף ולהזהיר: יש אתר שנקרא זהר כבר בדקה (עלק בדקה). ניסוי לשכנע חברה טובה שלי לפרסם שם, והיא אמרה שהיא לא מעוניינת כרגע כי הפרסום שם עולה ים כסף. היא שאלה האם זה לא אתר שאמור לתת המלצות? אז אמרו לה שכן אבל רק אם זה עסק שרוצה לפרסם באתר- אז כאילו באים לראות את הפעילות שלו ועלק, ככה ממליצים.. איזו דרך מניפולטיבית ולא ישרה.. אז שתדעו שכל מי שמפרסמת שם- זה רק בגלל שהיא שילמה. כלום לא חינם, ולא בגלל שזוהר בדקה. היא אולי בודקת רק את מי שרוצה לשלם ומפרגנת רק למי שמשלם לה. חבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוצפה ?....
קרן בינשטיין22/09/2008ברמה העקרונית אני מבינה את ההזדעקות.
ברמה האישית - מס' דברים:
1. אף אחד לא משלם לזהר על הבדיקות שהיא עושה. את מכירה מישהו שמוכן לעבוד כל כך קשה ללא תמורה? נראה לי הגיוני לפנות למפרסמים.
2. נכון, זה בתשלום, אולם לא כל דבר נכנס - ככה זהר אמרה לי. היא אכן בודקת וחוקרת לפני שהיא מפרסמת.
3. העלות לפרסום במדור בצרכנות שלה הוא אפסי ביחס לאתרים אחרים, כיוון שלא מדובר בסכום שנתי אלא חד-פעמי לתמיד. פייר לגמרי.
4. יקירתי - זוהי פרנסתה. האתר הנ"ל הוא העבודה שלה.
בקיצור - זה שהיא בודקת זה לא אומר שעליה להיות עניה. היא עבדה מאוד קשה על מנת להגיע למה שהגיעה, ושיהיה לה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולשיט. אנחנו שלחנו אליה שמיכה
הטבע ש.ב.א23/02/2010שתבדוק. והיא בדקה והמליצה. ממש לא רק כי אנחנו משלמים.
פרסום הכתבה שכתבתי בניזולטר האחרון שלה, זה בזכות ששילמתי לה.
אבל לא כל הפרסום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והעסק שלו
גלית מוריה שלגי24/02/2010אין לי כל כך מה להוסיף...כל אחד בוחר מה שנראה לו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)