תפרים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים אחרי לידה
    אחת
    09/11/2008

אני מפחד מאוד שיהיו לח תפרים אחרי לידה כי שמעתי שזה ממש הורס את החיים במשך כמה שבועות אחרי הלידה. מישהי יכולה לספר לי על זה קצת - החששות שלי מוגזמים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים אחרי לידה

הוספת תגובה

• תפרים לאחר לידה

גלית מוריה שלגי
    10/11/2008

קודם כל תירגעי! נכון שתפרים זה חלק פחות מהנה בלידה, אבל חשוב לדעת שלא כל אישה חווה אותם. וגם אם כן אז יש הרבה עברים שיכולים לעזור ולהקל באופן משמעותי:

מבחינת מניעה- חשוב לדעת איך ללחוץ נכון- כי כשאישה לא לוחצת נכון, או אם היא עם אפידורל ולא מרגישה את צירי הלחץ- אז הסיכוי להיקרע עולה. ( לכן חשוב לעבור קורס הכנה ללידה)

יש כמה תרגילים שאפשר לעשות על מנת להגמיש את אזור החייץ וכך להימנע מקרעים בלידה, עיסוי פרינאום, והכי חשוב: לבקש מהמיילדת בכל לשון של בקשה שתימנע עד כמה שניתן מחתך.

ות'כלס דברים שעוזרים ביותר לחתכים:
    1. מי כסף קולואידים- חובה בתיק הלידה לכל יולדת! עוזר בצורה פשוט מדהימה מניסיון שלי ושל הרבה בנות.
    2. אלופירסט- תרסיס אלוורה שגם מאוד עוזר.
    3. SCAR - משחה מאחה רקמות שעוזרת בצורה מדהימה ומרפאה את האזור מאוד מהר.
    2. אלופירסט
    4- תערובת שמנים ארומטיים

אלה העיקריים
    ושתהיה לידה קלה ללא קרעים...

מקווה שעזרתי
    גלית מוריה שלגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה