מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל היולדות מאזור חיפה - כנסו בבקשהחני02/12/2008
לפני כשבועיים ילדתי את בני הראשון חיפשתי מקום זמין טוב וזול לערוך ברית מילה אני חייבת להמליץ לכם על מקום מסויים במושבה הגרמנית בחיפה ישנו אולם שנקרא ה"מושבה הקטנה" חוויה כזאת עוד לא עברתי מרגע כניסתי לאולם טיפל בנו בחור בשם ערן כמו במלכים אדיפות שפע וכמובן ללא לחץ מיותר מהרגע הראשון הרגשתי שבידיו אני רוצה להפקיד את האירוע שלי ערן מאוד רצה לעזור לנו ולהוזיל עליות הוא נתן לי מחיר מנה מדהים ובנוסף נתן לי במתנה את צלם וזמר על חשבונו ומה שנשאר זה רק לשלוח הזמנות בהזדמנות זו רוצה אנ י להודות לערן (שבטח לא קורה את ההודעה הזאת) ולכל צוות המושבה הקטנה הייתם נפלאים לכל מי שמתעניינת זה המספר של ערן 054-4733882 אחרי מה שהוא עשה בשבילי אני בטוחה שגם אתן הייתם מקדישות כמה דקות כדי לתת קצת קומפלימנטים שלכם חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחלה.
גלית מוריה שלגי03/12/2008חן חן על הפרגון. למרות שלא מקובל לפרסם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)