שאלה לכל ההריונית- למחקר שאני עורכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לכל ההריונית- למחקר שאני עורכת
    גלית מוריה שלגי
    03/12/2008

שלום לכל הבנות. בימים אלו שוקדת על פיתוח של תוכנית כלשהי, ומאוד אשמח אם תשתפו איתי פעולה ותענו לי על השאלה:
    למה את רוצה להיות אמא?
    מוזמנות להעלות מחשבות, אנקדוטות, התלבטויות ומחשבות
    תודה
    גלית מוריה שלגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשאלתך- למה אני רוצה להיות אמא

נועם
    11/01/2009

שלום, אני בת 31 בהריון ראשון, שבוע 32. האמת היא שרגשות אמהים היו לי כבר מגיל 12 כלפי כל תינוק שפגשתי ואחר כך בצורה יותר חזקה כלפי האחיינים שלי. אני לא בטוחה שההגדרה 'רוצה להיות אמא' מתאימה לי. יותר מתאים לי הגדרה של 'רוצה שיהיה לי תינוק'- שהוא שלי ושל האיש שאני אוהבת ובחרתי להיות איתו את המשך החיים. רצון להיות משפחה. אני רוצה תינוק ואחר כך ילד מתוך רצון להפיק מעצמי יכולות שלא היו באות לידי מימוש בקלות בסיטואציות אחרות- למשל מסירות מוחלטת, בגלל הידיעה שהילד הזה הגיע ממני וחוץ מההורים שלו,שהם אנחנו, אף אחד לא באמת ידאג לו, יבין אותו, יזהה בו את עצמו. כרגע אני בשלב של סקרנות אין סופי לגבי התינוק. איך הוא יהיה, האם הוא יהיה דומה לי? איך אני אגיב אליו, האם אני אהיה חרדה או שאני אצליח להיות אמא רגועה וטובה כמו שאני רוצה להיות? מקוה שעניתי, אני מוכנה לחדד נקודות אם יש צורך. בהצלחה במחקר! נועם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נועם!!!

גלית מוריה שלגי
    12/01/2009

תודה שענית. מאוד מתחברת למה שכתבת. מקווה שתהיה לך לידה קלה ושכל הפנטזיות שלך יתממשו..
    מחכה להמשך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו אמא!

יפעת
    17/01/2009

למה אני רוצה להיות אמא! ראשית אני כבר אמא ב"ה לילד מקסים בן שנה ו7 חודשים וכול יום בע"ה אמורה ללדת את ביתי השניה. אני חייבת לציין שהביטוי הזה אמא - מעלה אצלי מליוני תחושות נפלאות.. זה נשמע ככ קיטש אבל החיים פשוט נראים ככ מלאים ושווים כשאת אמא. ברור שיש קשיים, אבל באמת שהם ככ שווים את המאמץ! ממליצה בחום אשמח לשמוע על המחקר שלך. יפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה