קורס הכנה ללידה או דולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס הכנה ללידה או דולה
    תל אביבית
    22/07/2007

שלום אני מתלבטת בין שתי האופציות - האם אפשר להסביר לי בקצרה על ההבדלים בין דולה ובין הקורס ומה כל דבר נותן לי?

תודה מת"א הלחה והחמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס הכנה ללידה או דולה

הוספת תגובה

• מה הייתה השאלה?

הדולות
    17/08/2007

הפורום הזה נוצר כדי לייעץ ליולדות ולנשים בהריון ולא כדי לפרסם שירות או מוצר כלשהו.
    אנחנו לא נאפשר פרסומת לשמה ונמשיך למחוק הודעות שאינן ניראות לנו רלוונטיות.
    אז כדי להיות ענייניים....מה השאלה שלך?

הדולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום דבר לא סותר

סיון אופירי
    17/09/2007

שניהם חשובים. השוני הוא שבסופו של הקורס תצאו עם כלים להתמודד עם הלידה אבל תצטרכו לעשות זאת בעצמכם. כשיש ליווי של דולה, היא תומכת כאשת מקצוע גם ביולדת וגם בבן זוגה ומאפשרת להם להגיע עד כמה שניתן ללידה אופטימלית מבחינתם. אם אתם לא בוחרים לשכור את שרותיה של מיילדת פרטית, הרי שרוב זמן הלידה אתם תשארו לבד, בזמן הזה הדולה נמצאת איתכם, תומכת, מקדמת את הלידה, מדריכה את הבעל, מחליפה אותו, משמשת כמתווכת וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דולה בהתנדבות בסטאז'

מיכאל
    18/09/2007

אני מטפל הוליסטי, מתמחה בטיפול בנשים בהריון, דולה בסטאז' בבי"ס קשת בענן.
    ליוויתי בסטאז' חמש לידות (+ המלצות) בתה"ש ובליס.
    המועניינות בליווי, מאזור המרכז, מוזמנות ליצור קשר.
    מיכאל 0545380144.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה