מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס ממיילדת פרטית- א כ ז ב השני12/01/2009
רציתי לשתף אתכן (ואתכם) באכזבה ובתסכול שחווינו אני ובעלי, לאחר שנרשמנו לקורס פרטי אצל מיילדת מסויימת, חוסר המקצועיות שלה היה ממש מזעזע, ואני רוצה לחלוק זאת אתכם כדי שתדעו להיזהר. שעתיים ישבנו אצלה רק כדי לשמוע הרצאה פרונטלית על מהלך ההריון, לא התייחסה ללידה בכלל, ולא עניין אותה מאיתנו ומתחושותינו. אפילו לא שאלה אותי בדיוק באיזה שבוע אני, לא הקשיבה לי ולא עניין אותה ממני בכלל. התחילה להתפלסף על בדיקות גנטיות ובחילות בשבוע 6, חמודה'לה אני כבר עברתי את השלב הזה.... היא אפילו לא נסתה לראות על פי הבעות פנינו האם זה רלוונטי, העיקר "להעביר" את המפגש. העניין שאני עוד בררתי, התקשרתי לכמה מיילדות ושאלתי שאלות, היא נשמעה לי אמינה וסיכמתי איתה על 3-4 מפגשים תמורת 650 ש"ח. אחרי המפגש הראשון הבנתי שאני לא הולכת ללמוד כלום מהמפגש איתה, התקשרתי אליה לומר לה שאיננו מעוניינים בהמשך המפגשים, היא רק הייתה מעוניינת שנשלם לה וזהו. בקיצור- לא תמיד קורס פרטי נותן את המענה, לפעמים המקצועיות של קורס בבית רפואה יותר מובטחת, כמו גם היחס האנושי. אשמח לקבל תגובות ותמיכה. ביי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
גלית מוריה שלגי12/01/2009ממש חבל לי לשמוע. איך נגמר לבסוף? איך היתה הלידה? מקווה בשבילך שהיתה לידה קלה וטובה. מציעה להבא לעשות סקר שוק מעמיק יותר אולי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)