מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצויות שרירים במהלך השינהגלית אלוני19/01/2009
אשמח להעלות את הבעייה החדשה במטרידה אותי מדיי לילה, מעל גבי האתר. כעת אני נמצאת בשבוע 31+5 וההריון עובר בנעימים (יחסית), מלבד.... וזה מלבד כואב, השקמות בלתי רצויות באמצע הלילה, עכב התכווצויות שרירים חדות שתוקפות את שריריי. אשמח לדעת מה מקור התופעה, וכן כיצד ניתן למנועה. או לכל הפחות - כיצד ניתן להקל על הכאבים ולשחרר את השריר התפוס. מודה למשיבות שבוע מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
קרן בינשטיין19/01/2009איזה שרירים נתפסים?
בשוק של הרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירי התאומים שנתפסים בשינה
יפה טבעית20/01/2009לעיתים גם שריר הארבע ראשי. אבל הכאבים מתוך שינה , הבלתי נסבלים תוקפים אותי בתאומים. הבנתי מתוך פורומים שונים שמומלץ לשתות חלב, בגלל הסידן, אבל אני טבעונית, או לאכול בננה. השאלה אם באמת מדובר פה על אותות שהגוף נותן בתגובה לחוסר כלשהו, או שיש סיבה אחרת. מודה לך מראש על הייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי - הדעות חלוקות
קרן בינשטיין21/01/2009מנסיון שלי אכן מדובר בחסרים.
נסי להוסיף לתפריט בננה, או התייעצי עם רופא לגבי תוספים בקפסולות.
סידן לרוב לא פותר את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכימה עם קרן - יש להיוועץ עם רופא
גלית אלוני21/01/2009בכל צעד שבו תבחרי לטפל בתסמינים השונים בלידה. אני אישית נוטלת כדור מגנזיום, כל לילה, כי אלו הן השעות בהן הוא מספג בצורה האפקטיבית ביותר. הרופא שלי המליץ לי על PREG CRAMPS BUSTER, אלו הם כדורים שמכילים מגנזיום, ויטמין B6 B1 שעוזרים לו להיספג בגוף. המגנזיום הוא הוויטמין, שככל הנראה, נמצא אצלך בחוסר- ומכאן שתוספת שלו תעזור לך להתגבר על ההתכווצויות הכואבות הללו. בהצלחה והריון נים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הכי פשוט
חן13/10/2009איך שזה קורה
יש לעמוד ישר על הרגל התפוסה-על רצפה קרה
וזה עובר תיק תק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת
אלישבע28/10/2009זה מה שהיה קורה לי בזמן הריון וזה בדיוק מה שהייתי עושה. השריר התפוס וההתכווצויות עברות תיקתק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה שאני יודעת שעובדת
גלית מוריה שלגי30/10/2009היי גלית. מאוד נפוץ מה שאת מתארת. בכל הקשור להתכווצויות בהריון והתכווצויות מסוג כזה, זה פשוט להתמיד מדי יום ללכת במעגל תוך כדי ניעור הרגליים. פשוט דמייני שיש לך פחית קולה ריקה ואת רוצה להזיז אותה אבל מבלי להפיל אותה. עובד. בדוק. ובהתקף הבא, פשוט לנער את הרגליים, או להימתח על משהו כשהידיים למעלה והרגליים באוויר- זה פשוט עושה RESTART לגוף.
מקווה שעזרתי.
עדכני
גלית שלגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)