שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יפית
    25/01/2009

שלום רב, אני בשבוע 23 בהריון ראשון עד כאן כל הבדיקות תקינות. היה נדמה לי אתמול ( לאחר קיום יחסי מין ) שיש דליפה קטנה של מי השפיר ( לא נראה לי שזה היה שתן) אשר הפסיקה מייד ולא חזרה, האם זהו מצב המחייב בדיקה ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דליפת מי שפיר

גלית מוריה שלגי
    25/01/2009

היי יפית. מקווה שהכל בסדר עד לכתיבת שורותיי אלו. קודם כל הייתי רוצה להיות בטוחה שאלו אכן מי שפיר ולא דליפת שתן. כדי לזהות אם זה מי שפיר או שתן שברח יש לדעת שעל דליפת מי שפיר אי אפשר לשלוט. חשוב שצבע המים יהיה צלול! ולא שום צבע אחר! ריח של מי שפיר דומה לריח של זרע של גבר, בשונה מריח השתן שהוא חומצי יותר.
    המלצתי היא במקרה שלך היא קודם כל לדווח לרופא שמטפל בך, על מנת שיבדוק, ויבצע אולטרה סאונד ויראה שהכל כשורה. חשוב ביותר לשים לב אם יש עוד אי אלו טיפטופים, לשים לב לתנועות עובר ולהקפיד לשתות. לא להזניח! לא להילחץ, אבל חשוב לראות שהכל בסדר.
    המשך הריון בריא וקל!
    גלית שלגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה