מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידהטל14/03/2009
שלום לכולם. אני מתלבטת איפה לעשות קורס הכנה ללידה. הבנתי שיש כמה אפשרויות: פרטית, דרך קופ"ח (אני בכללית) או דרך ביה"ח (הבנתי שפחות מומלץ). מישהי עשתה דרך קופ"ח כללית? כדאי לעשות דרכם (יתרון אחד ידוע הוא המחיר) ואם כדאי פרטי , אז אצל מי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הכנה ללידה
גלית מוריה שלגי15/03/2009היי טל. לגבי ההתלבטיות: הכי חשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך. על תעשי קורס הכנה ללידה רק כדי לעשות וי על זה. הקורס חשוב, ומבחינתי הוא הכנה להורות. האחריות ההורית מתחילה כבר עכשיו!
לגבי קורס של בית חולים, קופת חולים וכו- אני כמובן פחות ממליצה מכיוון שלא תמיד התכנים הם אובייקטיביים ועדכניים. והחיסרון הכי גדול הוא שקורסים בבתי חולים או קופ"ח מספר הזוגות הוא מאוד גדול, אין את היחס האישי, והכי חשוב- אין את הזמינות אחרי שהקורס מסתיים. פשוט אין לך עם מי לדבר.
בקורסים שאני מעבירה אני זמינה לזוגות שלי גם בזמן צירים! וזה מאוד חשוב. הקשר שנוצר הוא קשר שנמשך גם לאחר הלידה, כי מן הסתם יש המון שאלות אחרי. אני גם באה לבקר אחרי הלידה, עוזרת עם ההנקה, ועם כל השאלות שיש אחרי.
שהמחיר לא יהיה כלל פונקציה! אנחנו קונים כל כך הרבה דברים שאנחנו לא צריכים לפני הלידה, ודווקה בדבר שהוא הכי חשוב מבחינתי- התחלת ההורות שלכם, אנחנו מתקמצנים. חוצמזה, הקורסים הפרטיים לא כל כך יקרים בהרבה מקופות החולים. גם התכנים שתקבלי בקורס פרטי, הנושאים שמדברים שם, כל הפן הטבעי, והכי חשוב- המידע הכי אובייקטיבי שלא משרת שום מערכת!
את תדעי להעריך את הקורס רק אחרי שתעברי אותו.
מקווה שעזרתי ובהצלחה,
ואם את גרה בחיפה או בקריות, אני מאוד אשמח לראות אתכם באחד מהקורסים שלי!
להתראות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)