שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יפית
    03/05/2009

שלום גלית. הפורום מאוד עוזר לי בכל מני שאלות. מאוד נהנית לקרוא את התשובות שלך. יש לי שאלה: שמעתי מחברה על המושג ביות מלא. מה זה? וסליחה על הבורות.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ביות מלא

גלית מוריה שלגי
    03/05/2009

ביות מלא אומר שהתינוק נמצא איתך כל הזמן. גם בלילה. מאוד ממליצה על ביות מלא :
    כיצד אפשר להפריד תינוק שרק נולד מאימא שלו? ילד הכי טוב לו עם ההורים שלו. הוא מרגיש הכי בטוח כשהוא איתך, נהנה מחום גופך, הריח שלך שנותן לו תחושת ביטחון, גם האינסטיקטים האימהיים שלך מתחדדים ותחושת הביטחון באימהות שלך מתחזקת.
    יש עוד המון יתרונות חשובים שאת יכולה לקרוא באתר שלי. מקווה שעזרתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דעהנ על ביות מלא

נילי
    29/07/2009

הי נכון שביות מלא בהחלט מומולץ זה עוזר לקשר בין האם לתינוק, עוזר בהנקה ואת מטפלת בתינוקך מהרגע הראשון
    אבל לא לכל אחת זה מתאים ולא צריך להפעיל לחץ לבחור דווקא באופציה הזו
    יש גם ביות חלקי וגם אם זה לאמתאים אל תרגישי נקיפות מצפון את צריכה לעשות מה שטוב ומתאים עבורך כי כשאת מרוצה גם התינוק שלך מרוצה.
    תחשבי טוב טוב ותלכי לאן שהלב יוביל אותך בהצלחה!
    נילי
    דולה בירושלים והסביבה
    ומטפלת בדמיון מודרך ומגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה