מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מוזרהלימור26/07/2009
האם מותר לשים על הבטן אוזניות עם מוזיקה? הבנתי שבשבוע 25 הבייבי שלי כבר אמור לשמוע היטב. האם מוזיקה יכולה להזיק? יש מחקרים בנושא?
תודה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית היכן את???
קרן בינשטיין27/07/2009הי לימור
אני אשאיר לגלית את לענות לך תשובה מורחבת - כיוון שהיא מומחית בתחום
אולם לא - אין שום סכנה, להיפך , זה בריא וזה כיף
תהני
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיקה בהריון
גלית מוריה שלגי27/07/2009היי לימור. שאלה כלל לא מוזרה! : אז ככה: אני ממליצה שאת! תשמעי מוזיקה שתהיה נעימה לך, מוזיקה שעושה לך טוב, מוזיקה שתרגיעה אותך! כאשר את תהיי נינוחה ורגועה, יופרשו הורמונים שמרגיעים והתחושות הנעימות יעברו לעובר, וישפיעו עליו לחיוב.
אבל,
אני מאוד! לא ממליצה "להשמיע" לתינוק עם אוזניות מוזיקה! אין להניח אוזניות ישירות על הבטן!
כאשר משמיעים לעובר מוזיקה בצורה כזו הטונים והבאסים שהוא שומע הם חזקים מדי ואף יכולים להפחיד!
ישנם מחקרים שמקשרים בין תינוקות אשר קיבלו גירויי יתר בעודם ברחם לבין הפרעות קשב ולקויות למידה.
אגב, גם כל הקלטות למיניהן של בייבי איניישטיין או בייבי מוצרט אינם מומלצים וישנו מחקר חדש שמראה קשר בין צפייה מרובה בקלטות אלו לבעיות קשב ולקויות למידה. לא צריך להעמיס על המוח, זה "מטמטם" את המוח, יותר מאשר תורם.
מקווה שעזרתי. ותפיצי הלאה...
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזיקה בהריון
נילי28/07/2009היי אני חושנת שרק טוב יצמח מזה שתצמידי אוזניות עם מוזיקה לתינוקך, רק אל תשמיעי בעוצמה חזקה מידי.
לקראת סוף ההריון מקמי את האוזניות בשיפולי הבטו כדי לעודד אותו/ה להתמקם שם
שיהייה בהצלחה
נילי, דולה בירושלים והסביבה
ומטפלת בדמיון מודרך ומגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזיקה בהריון
לירון10/08/2009אני בשבוע 36 ועד עכשיו היו כמה פעמים (3-4) ששמתי מוזיקה עם אוזניות ישירות על הבטן, מוזיקה אמנם נעימה אבל עדיין.. זו פעם ראשונה שאני קוראת על הסיכון שבכך. אני יודעת שאין מה לעשות אבל מה לעשות? מאוד נלחצתי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי :-)
קרן בינשטיין10/08/2009הכל בסדר
לא גרמת שום נזק
העובר שלך מוגן בתוך מי השפיר
תהני מהמשך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גלית אמרה ש..
ליאת10/08/2009תקראי את התגובה שלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
קרן בינשטיין10/08/20093-4 פעמים לא ישנו לעובר שלך את החיים
הכל בסדר
זה לא שהוא שמע מוזיקה בווליום הסטרי 24 שעות ביממה נכון?
חסרות נשים הרות שיוצאות למסיבות כאילו כלום?
הכל בסדר, את תלדי תינוק בריא ומקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיקה בהריון
גלית מוריה שלגי10/08/2009חבר'ה להירגע! הכל בסדר. אל תשכחו שהעובר נמצא בתוך שק מי השפיר, ויש לו "בולמי זעזועים" ומווסת רעשים די רציני. אין ממה להילחץ. זה בסדר.
תנסי לדמיין אותך צוללת בבריכה ככה לתחתית הבריכה. איזה שקט. גם אם בחוץ יש ים ברעש. ואיך שמוציאים את הראש חזרה מעל למים- איזה רעש!. ככה פחות או יותר..שומעים הכל במעומעם.. ותחשבי שיש עוד את קולות הגוף.. בקיצור, תחשבי טוב, תשמעי מוסיקה שעושה לך טוב, ולעובר שלך יהיה טוב.
ואני פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר
גלית מוריה שלגי10/08/2009פולנייה כאן? להירגע. לא יקרה שום דבר קריטי. הכי חשוב שמעכשיו את יותר יודעת איך ומה כן! ולהתמקד בכן!
ביי מותק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית מוריה שלגי10/08/2009מומלץ יותר לעשות את זה בעיקר אם עובר עדיין לא התהפך למצג ראש. וגם במקרה כזה, אפשר לנגן לו ליד הבטן עם דיג'- כלי שמפיק צליל נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרגעתי...תודה רבה!
לירון10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)