ריבוי תנועות עובר בחודש תשיעי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי תנועות עובר בחודש תשיעי..
    קרין
    14/08/2009

שלום,
    אני בשבוע 36 להריוני הראשון. עד כה, תודה לאל, ההריון עבר בסדר וכל הבדיקות תקינות. היום עבר עליי יום מתיש (לפי השעה עכשיו, הוא לא נגמר) מבחינה פיזית- המון כאבים קטנים ולחצים ברחם אבל זה בסדר, אין לי בעיה לסבול כל כאב. מה שמטריד אותי הוא תנועות העובר: כמעט כל היום אני מרגישה אותו זז, והרבה, עד כדי כך שאיני יכולה לישון. אין לי תלונות, כל עוד זה מצב תקין, אבל בשלב הזה של ההריון לא אמורים להרגיש ירידה בתנועות העובר? אני מרגישה המון תזוזות אבל לא תנועות חדות במיוחד, רק כמעין בעיטות קטנות בצד ימין של הבטן, בחלק האמצעי. אני מאוד מודאגת ומוטרדת- מצד אחד אני שמחה שאני מרגישה אותו אך מצד שני אני חוששת שמה הריבוי בתנועות שאני מרגישה הוא סימן למצוקה או משהו כזה. מה דעתכן? אני סתם פרנואידית או שיש מקום ללכת להיבדק? איני יכולה לומר בוודאות האם מספר התנועות גדל, נראה לי שכן ואיני יודעת אם זה רלוונטי, אבל יש לי בטן דיי קטנה יחסית לשבוע של ההריון ולפי הערכת משקל שעשיתי לפני מספר ימים, העובר במשקל תקין.

מה לעשות??? אני ממש מודאגת!!!!!!!!!!!!
    אודה לכן מאוד אם תענו לשאלתי מהר..
    תודה,רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי רינת

גלית מוריה שלגי
    15/08/2009

המלצה שלי: לכי להיבדק. רוב הסיכויים שהכל בסדר, אבל עקרונית, לכי עם האינטואיציה שלך. ריבוי תנועות באופן חריג יכול בהחלט להעיד על משהו.. בשלב כזה של ההריון- שווה ללכת ולו בשביל הביטחון והספק הכי קטן. כדאילדעת שהכל בסדר.
    מקווה שכבר הכל בסדר.
    דווחי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבוי תנועות עובר...

קרין
    15/08/2009

היי גלית,
    הלכתי אתמול בבוקר ברגע הראשון שהיה רופא, הייתי לחוצה מדי. הוא עשה לי US ואמר שיש זרימת דם חזקה יחסית בחבל הטבור והפנה אותי לעשות מוניטור בבי"ח. עשו לי מוניטור והכל דיי בסדר (צירים קטנים אבל ממש לא קרובה ללידה), אבל אף אחד לא ידע להגיד לי מה זה אומר.. : ((. הרופא פשוט אמר לי להיות ערנית ובמעקב אצל הרופא..ברור שאני ערנית ושאני אלך לרופא, אבל למה הוא לא ידע להגיד לי מה זה? גם המיילדות אמרו שאף פעם מישהי לא הגיעה אליהם עם זרימת דם חזקה אלא חלשה והן לא יודעות מה זה.. מוזר או שלא?
    אולי את יכולה לעזור?
    תודה רבה רבה.. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה