בחילות והקאות-שבוע 37

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות והקאות-שבוע 37
    קרין
    22/08/2009

שלום,
    אני בשבוע 37 להריוני הראשון. שלשום בלילה, בשעה 1:30 בלילה, כשעה לאחר שנרדמתי, התעוררתי עם בחילות נוראיות והרגשה כללית לא טובה. קמתי מהמיטה וישר התחלתי להקיא. כמה דקות לאחר מכן, כשנרגעו קצת ההקאות, הרגשתי שאני לא "מוצאת" את עצמי ופשוט התחלתי לנקות וזה דיי עזר להעביר את התחושה הרעה. נרדמתי ב-4 לפנות בוקר והתעוררתי ב-8:00. כשהתעוררתי בבוקר, היה בסדר ולאחר זמן קצר זה שוב חזר על עצמו- הקאות, תחושה כללית מגעילה ונקיונות שלאחריהם הרגשתי טוב יותר. בצהריים, לאחר שלא אכלתי מהיום הקודם, אכלתי סנדוויץ קטן וניסיתי להירדם אך שוב חזרו הבחילות וההקאות והפעם מלווים באבים חזקים בגב, בבטן התחתונה ובנרתיק. הכאבים האלו היו חזקים אך לא ברורים ולא סדירים ויותר נוראי מהם היתה התחושה הכללית של (שוב)- גועל, כל זה נמשך בערך כחצי שעה. במהלך ארוחת הערב אמש שוב התחלתי להקיא והרגשתי פשוט לא טוב. בכל הפעמים האלו שהקאתי הרגשתי שאני על סף עילפון ופשוט לא הצלחתי להפסיק לבכות. נכון לעכשיו הכאבים נרגעו אבל אני מותשת מההקאות ויש לי כאבי ראש נוראיים. חשוב לי לציין כי לאורך כל ההריון סבלתי מבחילות והקאות אבל דווקא לאחרונה, כשהבטן החלה לרדת קצת, הרבה יותר קל לי עם האוכל ובכל מקרה, גם בשליש הראשון, ההקאות לא היו כאלה נוראיות. אני לא רוצה ללכת לביה"ח כי גם ככה לא יעשו לי שם יותר מדי ומעדיפה לסבול בבית מאשר שם.
    אני לא יודעת מה קורה לי אבל לאורך כל ההריון לא הרגשתי ככ רע.אין לי צירים, רק כאבים קטנים מדי פעם והרגשה של רצון עז ללכת לשירותים, אבל כלום. האם זו תופעה נורמלית? מה זה יכול להיות?
    סליחה על אורך ההודעה ומקווה שתוכלנה לעזור לי...
    תודה רבה רבה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות והקאות-שבוע 37

הוספת תגובה

• היי

גלית מוריה שלגי
    23/08/2009

מקווה שאת מרגישה טוב.
    אני הייתי הולכת להיבדק, ליתר ביטחון. לא צריך למהר לבית חולים, אפשר ללכת לאחות בקופת חולים יש להם שם מוניטור, וגם שרופה יתן אבחנה והמלצה. אולי אכלת משהו לא טוב?
    ובכל זאת, הקטע הזה עם הניקיונות- מאוד אופייני לקראת לידה. המון בנות מספרות על מן דחף בלתי נשלט לנקות. כנראה שהלידה ממש קרבה. לגבי ההקאות והתחושה של עילפון- חשוב לשתות הרבה על מנת למנוע חלילה התייבשות שעלולה לגרום אף היא לצירים מוקדמים. ואיפה הבעל?
    בסך הכל נראה לי שהלידה ממש קרובה.
    חזרי לעדכן מה איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית..

ליאת
    23/08/2009

היי,
    תודה על ההיענות!
    לא נראה לי שזה קשור למשהו שאכלתי כי זה החל בלי קשר לכלום וכך גם נעלם. קראתי ושמעתי בכמה מקומות שאחד הסימנים המבשרים על בוא הלידה הינם הקאות/ שילשולים וחשבתי שאולי זה זה, אבל לא. אני מרגישה יותר טוב מאתמול בבוקר..לא הלכתי לרופא..
    לגבי הבעל, הוא איתי-עוזר ומפנק וגם קצת כועס כי לא רוצה שאתאמץ ואעבוד קשה אבל זה באמת עושה לי טוב..
    אני מקווה שאת צודקת כשאת חושבת שהלידה קרבה אבל לא נראה לי, יש לי הרגשה שזה יימשך עוד שבועיים-שלושה לפחות... מתי שזה יגיע, אני פה :)
    אעדכן בהתפתחויות..
    תודה רבה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה

גלית מוריה שלגי
    15/09/2009

מחכה לשמוע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה