רוצה להבין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להבין
    ali
    19/09/2007

שלום, אני בהיריון עם תאומים בשבוע 23.

האם מומלץ קורס הכנה ללידה רגיל או מיוחד לתאומים? האם יש קורסי הכנה ללידה לתאומים בצפון (קריות - חיפה)? אינני יודעת אם אבחר בקיסרי או בלידה רגילה . אם אבחר בקיסרי האם עדיין מומלץ לעבור קורס הכנה ללידה ?

אשמח אם למיהי יש מידע, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להבין

הוספת תגובה

• ישנם קורסים מיוחדים ללידות תאומים

סיון אופירי
    19/09/2007

אני מכירה במרכז.. אצל מיכל קסטן מהרצליה, אצל הדר מלר (מדריכה בדיאדה). אולם, לעתים קשה למצוא קבוצה ובדר"כ הקורסים הללו פרטיים. אני ממליצה לנסות ללדת בלידה וגינאלית ולא לבחור בניתוח קיסרי. ההחלמה מניתוח מאד קשה ביחוד כשאת אמא לשניים...
    אם אין אפשרות ללידה וגינאלית (בגלל עכוז), כדאי לעשות קורס מזורז להכנה ללידה שיעסוק בעיקר בכל ההשלכות של ניתוח קיסרי, הנקת תאומים ותקופת משכב הלידה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנם קורסים מיוחדים ללידות תאומים

סיון אופירי
    19/09/2007

אני מכירה במרכז.. אצל מיכל קסטן מהרצליה, אצל הדר מלר (מדריכה בדיאדה). אולם, לעתים קשה למצוא קבוצה ובדר"כ הקורסים הללו פרטיים. אני ממליצה לנסות ללדת בלידה וגינאלית ולא לבחור בניתוח קיסרי. ההחלמה מניתוח מאד קשה ביחוד כשאת אמא לשניים...
    אם אין אפשרות ללידה וגינאלית (בגלל עכוז), כדאי לעשות קורס מזורז להכנה ללידה שיעסוק בעיקר בכל ההשלכות של ניתוח קיסרי, הנקת תאומים ותקופת משכב הלידה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה