מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להביןali19/09/2007
שלום, אני בהיריון עם תאומים בשבוע 23.
האם מומלץ קורס הכנה ללידה רגיל או מיוחד לתאומים? האם יש קורסי הכנה ללידה לתאומים בצפון (קריות - חיפה)? אינני יודעת אם אבחר בקיסרי או בלידה רגילה . אם אבחר בקיסרי האם עדיין מומלץ לעבור קורס הכנה ללידה ?
אשמח אם למיהי יש מידע, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם קורסים מיוחדים ללידות תאומים
סיון אופירי19/09/2007אני מכירה במרכז.. אצל מיכל קסטן מהרצליה, אצל הדר מלר (מדריכה בדיאדה). אולם, לעתים קשה למצוא קבוצה ובדר"כ הקורסים הללו פרטיים. אני ממליצה לנסות ללדת בלידה וגינאלית ולא לבחור בניתוח קיסרי. ההחלמה מניתוח מאד קשה ביחוד כשאת אמא לשניים...
אם אין אפשרות ללידה וגינאלית (בגלל עכוז), כדאי לעשות קורס מזורז להכנה ללידה שיעסוק בעיקר בכל ההשלכות של ניתוח קיסרי, הנקת תאומים ותקופת משכב הלידה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם קורסים מיוחדים ללידות תאומים
סיון אופירי19/09/2007אני מכירה במרכז.. אצל מיכל קסטן מהרצליה, אצל הדר מלר (מדריכה בדיאדה). אולם, לעתים קשה למצוא קבוצה ובדר"כ הקורסים הללו פרטיים. אני ממליצה לנסות ללדת בלידה וגינאלית ולא לבחור בניתוח קיסרי. ההחלמה מניתוח מאד קשה ביחוד כשאת אמא לשניים...
אם אין אפשרות ללידה וגינאלית (בגלל עכוז), כדאי לעשות קורס מזורז להכנה ללידה שיעסוק בעיקר בכל ההשלכות של ניתוח קיסרי, הנקת תאומים ותקופת משכב הלידה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)