עם מי להיות בלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם מי להיות בלידה
    לילך
    23/09/2007

סביר להניח שהמצב הפוך ואלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים...
    בעלי מאוד רוצה ללוות אותי בכל תהליך הלידה וההכנה. הוא רוצה להיות בחדר הלידה כי זאת חוויה מדהימה לדעתו, אני לא רוצה שהוא יהיה שם כי יש דברים שלדעתי בעל לא צריך לראות ויכולים לערער את התשוקה והחיבה לאישה. אני מעדיפה שאמא שלי תהיה שם וכבר עכשיו (חודש שלישי) יש לנו ויכוחים על זה. אני מבינה את הצד שלו אבל עדיין לא רוצה.
    אני משוגעת על כל המוח וצריכה להקשיב לו או שזכותי לעמוד על שלי כאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עם מי להיות בלידה

הוספת תגובה

• וואו.. מאחר שבעלך מאד רוצה להיות

סיון אופירי
    23/09/2007

לצידך אני הייתי מנסה להגיע איתו לפשרה, הוא יגיע איתך לחדר לידה, ילווה אותך בכל השלבים שתרגישי בהם נוח לצידו וברגעים שבהם את תרגישי שאת מעדיפה את אמא שלך, או כל אחד אחר הוא יצא מהחדר.
    תנסי לדבר איתו ולהסביר לו מה את מרגישה, בלי לריב, אלא בשיחה עניינית. תאמרי לו שחשוב לך לשמור על הזוגיות שלכם ונדמה לך שהנוכחות שלו ברגעים מסוימים עלולה לפגוע בזוגיות שלך לטווח הארוך, כמו גם לעצור את הלידה.. (אם תרגישי לא בנוח, הלידה עלולה להתקע).
    את לא משוגעת על כל המוח אני יכולה לומר לך שבעלי לא נכח בלידה של בתי כי העדפתי להיות רק בחברת נשים... אני מבינה אותך לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה