לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר קיסרי
    יעל
    21/01/2010

שלום,

בהריון הראשון עברתי קיסרי עקב ירידת מיםבשבוע 36 והעובר היה במנח עכוז ( לא הספקתי לעשות את ההיפוך שתוכנן בשבוע 38).
    כרגע אני בהריון שוב בשבוע 18 ואני מרגישה שאני רוצה לבצע את כל ההכנות שניתן לעשות על מנת לא לגיע שוב למצב של קיסרי בגלל חוסר מודעות, ולכן אני אשמח מאוד לדעת אם ישנו בי"ח שמומלץ יותר מבחינת הסובלנות שלו ללידות רגילות לאחר קיסרי.
    מצד שני, בסקירה המוקדמת נאמר לי כי השיליה קדמית ונמוכה וישנו חשש שתצמד לצלקת. האם במצב כזה ישנה אפשרות ללדת בלידה טבעית?
    האם ניתן להמליץ לי על מיילדת פרטית שתתמוך באינטרסים שלי בזמן הלידה ולא אהיה נתונה להחלטת הרופאים בזמן הלידה?
    תודה מראש על הכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר קיסרי

הוספת תגובה

• לידה לאחר ניתוחקיסרי

גלית מוריה שלגי
    22/01/2010

לא ציינת היכן את גרה! בכל אופן, הכל אפשרי! ממליצה- קחי קורס הכנה ללידה שמיועד לזוגות כמוכם- לאחר ניתוח קיסרי, ושם תקבלי את כל התמיכה והידע!
    והכי חשוב: מחשבות חיוביות.. אין שום סיבה שלא תדלי הפעם לידה וגינלית. אין שום סיבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-אזור מגורים

יעל
    29/01/2010

בוקר טוב

אני גרה באזור השרון. אשמח מאוד לקבל המלצות על מישהי גם עבור הקורס הכנה וגם עבור המיילדת אם את מכירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    29/01/2010

אזור שרון- אפרת מינסקי, ואביבה גרובובסקי שהיא גם מיילדת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה