מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר קיסרייעל21/01/2010
שלום,
בהריון הראשון עברתי קיסרי עקב ירידת מיםבשבוע 36 והעובר היה במנח עכוז ( לא הספקתי לעשות את ההיפוך שתוכנן בשבוע 38).
כרגע אני בהריון שוב בשבוע 18 ואני מרגישה שאני רוצה לבצע את כל ההכנות שניתן לעשות על מנת לא לגיע שוב למצב של קיסרי בגלל חוסר מודעות, ולכן אני אשמח מאוד לדעת אם ישנו בי"ח שמומלץ יותר מבחינת הסובלנות שלו ללידות רגילות לאחר קיסרי.
מצד שני, בסקירה המוקדמת נאמר לי כי השיליה קדמית ונמוכה וישנו חשש שתצמד לצלקת. האם במצב כזה ישנה אפשרות ללדת בלידה טבעית?
האם ניתן להמליץ לי על מיילדת פרטית שתתמוך באינטרסים שלי בזמן הלידה ולא אהיה נתונה להחלטת הרופאים בזמן הלידה?
תודה מראש על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה לאחר ניתוחקיסרי
גלית מוריה שלגי22/01/2010לא ציינת היכן את גרה! בכל אופן, הכל אפשרי! ממליצה- קחי קורס הכנה ללידה שמיועד לזוגות כמוכם- לאחר ניתוח קיסרי, ושם תקבלי את כל התמיכה והידע!
והכי חשוב: מחשבות חיוביות.. אין שום סיבה שלא תדלי הפעם לידה וגינלית. אין שום סיבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-אזור מגורים
יעל29/01/2010בוקר טוב
אני גרה באזור השרון. אשמח מאוד לקבל המלצות על מישהי גם עבור הקורס הכנה וגם עבור המיילדת אם את מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה ללידה
גלית מוריה שלגי29/01/2010אזור שרון- אפרת מינסקי, ואביבה גרובובסקי שהיא גם מיילדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)