תחליפים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליפים?
    אמא מבולבלת
    14/10/2007

מה יהיה עם זה? לא יודעת בל, בימים האחרונים הבת שלי ממש עצבנית וכל הזמן בוכה מעבר לרגל... (אין לה חום), קצת כאבי בטן אבל, זו לא נקראית לי הסיבה.
    אני חושבת שהיא עצבנית כיוון שלי אין מסםיק חלב יותר.. בשאיבות לא יוצא יותר כמעט כלום ושניקי כלכך עצבנית ומתוסכלת......
    אני ממש בדכאון מלחשוב שנגמר לי החלב
    כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא להתחיל לתת תחליפים!
    עדיף תינוקת שבעה ומאושרת, לא????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליפים?

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך בחום רב לפנות ליועצת

סיון אופירי
    14/10/2007

הנקה מוסמכת, להתייעץ איתה בטלפון ואולי להזמין אותה לפגישה. ב 99% מהמקרים המצב שאת מתארת שאין לך חלב נובע מניהול הנקה לא נכון או מהצמדות לא נכונה. לכן, אפשר לפתור הכל ובתנאי שתתייעצי עם אשת מקצוע. את לא נתת לי מספיק פרטים כמו למשל בת כמה הבת שלך? איך את מניקה? כמה פעמים ביום? האם את רק שואבת? כמה הקטנה עלתה במשקל וכו'... בקיצור, אני פני לעזרה מקצועית, גם אם כמות החלב ירדה בגלל ניהול לא נכון של הנקה, אפשר לטפל בזה די בקלות. בהצלחה
    תוכלי למצוא עזרה גם בליגת לה לצ'ה - עשי חיפוש בגוגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף להתייעץ עם אשת מקצוע

סיון אופירי
    17/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה