שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמי
    16/03/2010

אני בהריון שבוע 7 ילדתי את ביתי הבכורה ב-26.11.2008 בקיסרי בחירום לאחר שלא התפתחה הלידה בפתיחה של 8 לאחר 18 שעות עם צירים. רציתי לשאול מה הסיכוי ללדת בלידה רגילה? מהו הסיכון לקרע ברחם ? האם הייתי צריכה לחכות יותר בין ההריונות? ומה עלי לעשות ע"מ להעלות את סיכויי הלידה בלידה נרתקית (קורס הכנה ללידה,עישוי הפרינאום???) מוכנה לעשות כל דבר אנא עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לידה לאחר קיסרי

גלית מוריה שלגי
    18/03/2010

היי תמי. הכל בסדר. למה את מטרידה מעכשיו את עצמך בפחדים שלא מועילים? את בתחילת ההריון, והכי חשוב שתהיי עכשיו רגועה ומכוונת לעובר שמתפתח. הסירי דאגה מליבך. בגדול- אין שום סיבה שלא תלדי בלידה רגילה, למרות שהלידה הראשונה הסתיימה בקיסרי. היום ישנן נשים שיכולות ללדת בלידה רגילה גם לאחר שני ניתוחים של קיסרי.
    זה נכון שככל שיש יותר צלקות ברחם, אז יש יותר מקדמי הגנה. תלוי בכמה גורמים ובהתפתחות העובר. אבל בד"כ- לאחר קיסרי ראשון- ברוב המקרים- הדלת ללידה רגילה טבעית פתוחה ואף מומלצת. אני מכירה המון נשים כאלו.
    ממליצה לך לקחת מפגש אחד או שניים לקראת סוף ההיריון עם מדריכת הכנה ללידה טובה, גם כדי שתעבד איתך את טראומת הלידה הראשונה וגם שתעבוד איתך על כל הפחדים, השלבים לקראת הלידה העתידית. תאמיני בגוף שלך. את יכולה לעשות את זה. ותאמרי לעצמך כל יום- הלידה הזו הולכת להיות מדהימה. תהיי בטוחה בזה. בהצלחה, ואני פה לעוד שיתופים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לאחר קיסרי

יפית
    20/03/2010

אני לאחר ניתוח קיסרי, ועברתי קורס הכנה ללידה לאחר קיסרי עם גלית שלגי ואני ממליצה לך לעשות את זה. ילדתי כמובן טבעי. גלית המקסימה, פשוט סידרה לנו את הכל מחדש, הבהירה לנו דברים וכמובן חידשה לנו דברים שלא ידענו. והייתי ממש ממש רגועה בלידה. רגועה ונחושה. זה אפשרי ובגדול!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיוון!

גלית מוריה שלגי
    22/03/2010

תודה סיוון וכל הכבוד שאת כאן! שמחה לראות אותך. ברוכה הבאה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה