מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמי16/03/2010
אני בהריון שבוע 7 ילדתי את ביתי הבכורה ב-26.11.2008 בקיסרי בחירום לאחר שלא התפתחה הלידה בפתיחה של 8 לאחר 18 שעות עם צירים. רציתי לשאול מה הסיכוי ללדת בלידה רגילה? מהו הסיכון לקרע ברחם ? האם הייתי צריכה לחכות יותר בין ההריונות? ומה עלי לעשות ע"מ להעלות את סיכויי הלידה בלידה נרתקית (קורס הכנה ללידה,עישוי הפרינאום???) מוכנה לעשות כל דבר אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה לאחר קיסרי
גלית מוריה שלגי18/03/2010היי תמי. הכל בסדר. למה את מטרידה מעכשיו את עצמך בפחדים שלא מועילים? את בתחילת ההריון, והכי חשוב שתהיי עכשיו רגועה ומכוונת לעובר שמתפתח. הסירי דאגה מליבך. בגדול- אין שום סיבה שלא תלדי בלידה רגילה, למרות שהלידה הראשונה הסתיימה בקיסרי. היום ישנן נשים שיכולות ללדת בלידה רגילה גם לאחר שני ניתוחים של קיסרי.
זה נכון שככל שיש יותר צלקות ברחם, אז יש יותר מקדמי הגנה. תלוי בכמה גורמים ובהתפתחות העובר. אבל בד"כ- לאחר קיסרי ראשון- ברוב המקרים- הדלת ללידה רגילה טבעית פתוחה ואף מומלצת. אני מכירה המון נשים כאלו.
ממליצה לך לקחת מפגש אחד או שניים לקראת סוף ההיריון עם מדריכת הכנה ללידה טובה, גם כדי שתעבד איתך את טראומת הלידה הראשונה וגם שתעבוד איתך על כל הפחדים, השלבים לקראת הלידה העתידית. תאמיני בגוף שלך. את יכולה לעשות את זה. ותאמרי לעצמך כל יום- הלידה הזו הולכת להיות מדהימה. תהיי בטוחה בזה. בהצלחה, ואני פה לעוד שיתופים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנה לאחר קיסרי
יפית20/03/2010אני לאחר ניתוח קיסרי, ועברתי קורס הכנה ללידה לאחר קיסרי עם גלית שלגי ואני ממליצה לך לעשות את זה. ילדתי כמובן טבעי. גלית המקסימה, פשוט סידרה לנו את הכל מחדש, הבהירה לנו דברים וכמובן חידשה לנו דברים שלא ידענו. והייתי ממש ממש רגועה בלידה. רגועה ונחושה. זה אפשרי ובגדול!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיוון!
גלית מוריה שלגי22/03/2010תודה סיוון וכל הכבוד שאת כאן! שמחה לראות אותך. ברוכה הבאה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)