מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות לאחר לידהיעל26/05/2010
שלום רב,
ילדתי לפני כ-6 שבועות ומסתבר שחתך החיץ והקרעים הצטלקו באופן בולט שמפריע ומציק.
הרופא אמר שניתן לחכות ולראות אם יסתדר לבד, ואם לא- באופן כירורגי.
האם יש איזושהי דרך "לעזור" לצלקת להעלם או להפך שטוחה?
מלבד זאת יש לי נטייה להצטלק באופן זה גם בשאר הגוף, האם ניתן לטפל בצלקות ישנות בשאר חלקי הגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, קודם כל
יעל28/05/2010היכן ניתן לרכוש את האלופרופוליס?
ודבר שני- המליצו לי על שמן דם המכבים, האם זה מוכר כיעיל ובטוח לשימוש במקרה זה?
ומה לגבי שמן אובליפכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופרופוליס
גלית מוריה שלגי29/05/2010אלופרופוליס נחשב למאוד יעיל לצלקות וחתכים לאחר ניתוח, הוא נמצא בעיקר אצל מדריכות הכנה ללידה, ואצל משווקים מורשים. את יכולה להזמין אותו דרך האתר שלי או ליצור עמי קשר. העלות שלו היא 104 ש"ח בלבד.
ושוב, ממליצה בחום על ה- SCAR- משחת הפלא המדהימה לאיחוי וריפוי צלקות בעור. גם עליה יש פרטים באתר.
להשתמע,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
גלית מוריה שלגי27/05/2010היי יעל. לגבי הצלקות- יש את משחת ה- SCAR שהיא מדהימה בדיוק בשביל זה. זו משחה שניתן להשיג אותה אצל מספר מסוים של מדריכות הכנה ללידה- היא מאחה רקמות ועוזרת לריפוי צלקות.
ממליצה עליה בחום. את יכולה לקבל פרטים על המשחה באתר babym .
זו הסיבה שאני ממליצה לכל ההריוניות כחובה בתיק הלידה את המשחה הזו וגם את האלופירסט..
מה שחשוב- הכל עובר ומסתדר בסופו של דבר, והעיקר שאת בריאה תינוקך בריא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)