צלקות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות לאחר לידה
    יעל
    26/05/2010

שלום רב,

ילדתי לפני כ-6 שבועות ומסתבר שחתך החיץ והקרעים הצטלקו באופן בולט שמפריע ומציק.
    הרופא אמר שניתן לחכות ולראות אם יסתדר לבד, ואם לא- באופן כירורגי.
    האם יש איזושהי דרך "לעזור" לצלקת להעלם או להפך שטוחה?

מלבד זאת יש לי נטייה להצטלק באופן זה גם בשאר הגוף, האם ניתן לטפל בצלקות ישנות בשאר חלקי הגוף?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות לאחר לידה

הוספת תגובה

• תודה, קודם כל

יעל
    28/05/2010

היכן ניתן לרכוש את האלופרופוליס?
    ודבר שני- המליצו לי על שמן דם המכבים, האם זה מוכר כיעיל ובטוח לשימוש במקרה זה?
    ומה לגבי שמן אובליפכה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלופרופוליס

גלית מוריה שלגי
    29/05/2010

אלופרופוליס נחשב למאוד יעיל לצלקות וחתכים לאחר ניתוח, הוא נמצא בעיקר אצל מדריכות הכנה ללידה, ואצל משווקים מורשים. את יכולה להזמין אותו דרך האתר שלי או ליצור עמי קשר. העלות שלו היא 104 ש"ח בלבד.
    ושוב, ממליצה בחום על ה- SCAR- משחת הפלא המדהימה לאיחוי וריפוי צלקות בעור. גם עליה יש פרטים באתר.
    להשתמע,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

גלית מוריה שלגי
    27/05/2010

היי יעל. לגבי הצלקות- יש את משחת ה- SCAR שהיא מדהימה בדיוק בשביל זה. זו משחה שניתן להשיג אותה אצל מספר מסוים של מדריכות הכנה ללידה- היא מאחה רקמות ועוזרת לריפוי צלקות.
    ממליצה עליה בחום. את יכולה לקבל פרטים על המשחה באתר babym .
    זו הסיבה שאני ממליצה לכל ההריוניות כחובה בתיק הלידה את המשחה הזו וגם את האלופירסט..
    מה שחשוב- הכל עובר ומסתדר בסופו של דבר, והעיקר שאת בריאה תינוקך בריא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה