קורס הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס הכנה ללידה
    אור
    28/06/2010

היי,
    אני מתחילה את השבוע ה- 30, הריון ראשון, והגעתי לשלב שצריך להחליט האם להתחיל קורס הכנה ואיפה. בעלי לא ממש בקטע של קורס הכנה ואני לא ממש יודעת מה יכול לשכנע אותו, מה שאחליט זה מה שיקרה, אבל אני רוצה שהוא יבין באמת את החשיבות ואני לא יודעת איך לגרום לו להבין זאת, אם תוכלי להפנות אותי לפורום מתאים או אתר מתאים שיכול לעזור אשמח בנוסף אם תוכלי להפנות אותי לקורסי הכנה באיזור הצפון אפילו קורס מרוכז, אולי זה הפתרון לבעלי, אשמח גם כן.
    תודה,
    אני מקווה שההודעה ברורה ומצטערת אם ארוכה קצת.
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס הכנה ללידה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    28/06/2010

היי אור. הפיתרון הוא פשוט ללכת כן לקורס הכנה ללידה. קורס טוב יעניין גם את בעלך. הרבה זוגות שמגיעים אלי לקורס הכנה ללידה עם בני הזוג, במפגש הראשון יש להם את המבט של ,מה אני עושה פה." ובסוף הקורס הם בסופו של דבר אלו שהכי ממליצים!
    אז אל תוותרי על קורס הכנה ללידה. תמצאי לך מדריכה שנראה לך שתתחברי אליה.
    אצלי באתר את יכולה לתת לבעלך לקרוא את החשיבות של קורס הכנה ללידה, ואני אשמח לשוחח איתך או עם בעלך.
    לגבי קורס הכנה ללידה בצפון- אם אתם באיזור קריות והסביבה, אז אשמח אם תגיעו אלי, ויש גם את קרן בינשטיין שנמצאת באזור בית שאן- כפר יחזקאל, ואני ממליצה עליה בחום!
    בכל מקרה, מקווה שעזרתי ואני פה לעידכוניםפ ושאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה